Slik bruker du gjestepass for Dropbox-team

Du kan invitere samarbeidspartnere med i teamet gratis i 14 dager med et gjestepass. Gjesten får tilgang til filer som teamet eier i en prøveperiode på 14 dager, og kan og kan redigere og sende dem.

Etter disse 14 dagene blir gjestepasset automatisk omgjort til et betalt medlemskap. Hvis du ikke ønsker at gjestepasset skal bli et betalt medlemskap, må du si opp gjestepasset før siste dag i prøveperioden.

Merknader:

• Du kan bare invitere noen med gjestepass én gang.
  • Teamet ditt har et begrenset antall gjestepass, avhengig av hvor mange medlemmer det har.
  • Prøveperioden på 14 dager starter så snart personen har tatt imot invitasjonen til prøveperioden.
  • Det må ikke betales noe for den 14 dagers prøveperioden.
  • Når den siste dagen i prøveperioden nærmer seg, kan du la den gå over til å bli en betalt lisens, eller du kan avbestille gjestepasset for å unngå å bli belastet.

Slik inviterer du noen med et gjestepass

1. Logg inn på dropbox.com som administrator.
  2. Klikk på deleikoner (firkant med en pil) ved siden av en hvilken som helst fil.
  3. Legg til e-postadressen til personen du ønsker å invitere.
  4. Klikk på Del fil.
  5. Påse at knappen ved siden av Inviter med gjestepass er valgt.
  6. Klikk på Inviter.
    • Merk: Hvis du velger å ikke invitere denne samarbeidspartneren med et gjestepass, vil du ikke ha muligheten til å gjøre det senere.

Slik avbestiller du et gjestepass

Slik hindrer du at et gjestepass automatisk blir omgjort til et betalt medlemskap:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer-fanen.
  4. Klikk på tannhjul-ikonet ved siden av navnet til den personen som du vil administrere tilgangen for.
    • Obs! Det står Gjest ved siden av navnet til medlemmer med gjestepass.
  5. Klikk på Administrer gjestepass.
  6. Klikk på Avbryt automatisk fornyelse.
    • Merk: Du må avbryte gjestepasset før siste dag i prøveperioden for å unngå å bli belastet.

Gjesten beholder tilgangen til teamets Dropbox-konto til slutten av prøveperioden, med mindre du tilbakekaller gjestepasset.

Slik tilbakekaller du et gjestepass

Slik kan du umiddelbart fjerne tilgangen til teamets Dropbox-konto fra noen som har gjestepass:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer-fanen.
  4. Klikk på tannhjul-ikonet ved siden av navnet til den personen som du vil administrere tilgangen for.
    • Obs! Det står Gjest ved siden av navnet til medlemmer med gjestepass.
  5. Klikk på Fjern medlem.
  6. Klikk på Konverter konto.

Når et gjestepass tilbakekalles:

• Gjesten kobles fra teamkontoen og konverteres til en individuell konto.
  • Gjesten mister tilgang til alle teammappene.
  • Filoverføringer som gjesten har opprettet, blir slettet.

Gjesten beholder:

• Filer og mapper de har opprettet og ikke delt.
  • Eventuelle ikke-delte Paper-dokumenter som de opprettet da de var på teamet
  • Delte mapper som de eier