Problemen met aanmelden bij Dropbox via Aanmelden met Apple

Bijgewerkt Mar 11, 2024

Als je een nieuw Dropbox-account maakt via Aanmelden met Apple en je telefoon valt uit of de app loopt om welke reden dan ook vast, krijg je de volgende keer dat je je probeert aan te melden de foutmelding dat de aanmelding is mislukt.

Vind oplossingen voor andere veelvoorkomende problemen met aanmelding bij Dropbox.

Waarom is dit gebeurd?

Mocht je dit probleem ondervinden, dan betekent dit dat je Apple ID aan je Dropbox-account is gekoppeld voordat het registratieproces was afgerond. Je kunt je registratie in dat geval alleen afronden door je Apple ID te ontkoppelen en vervolgens opnieuw te koppelen.

Je Apple ID ontkoppelen

1. Ga naar appleid.apple.com/account/manage.
  2. Klik naast Beveiliging op Beheren… onder Apps die je Apple ID gebruiken.
  3. Klik op Dropbox.
  4. Klik op Stoppen met het gebruik van Apple ID.
  5. Klik op Gereed.

Wanneer je je Apple ID niet meer met Dropbox gebruikt, kun je zonder problemen je Dropbox-account maken via Aanmelden met Apple.