Waarom word ik gevraagd lid te worden van een Dropbox Business- of Enterprise-team wanneer ik me aanmeld bij mijn persoonlijke Dropbox?

Als je wordt gevraagd om lid te worden van een Dropbox Business-team wanneer je toegang probeert te krijgen tot je persoonlijke Dropbox-account, kan dit twee dingen betekenen:

• Je hebt een Dropbox Basic-, Plus- of Professional-account gemaakt met je zakelijke e‑mailadres, of
  • Je beheerder heeft een uitnodiging voor een Dropbox Business-team verzonden naar je persoonlijke account.
    • Vraag in dit geval aan je teambeheerder om de uitnodiging opnieuw te verzenden, maar nu naar je zakelijke e‑mailadres.

Wat moet ik doen als ik word gevraagd lid te worden van een team?

Als je wordt gevraagd om lid te worden van een Dropbox Business- of Enterprise-team, zie je twee opties voor je bestaande bestanden:

1. Overdragen aan [teamnaam]
    • Alle bestaande bestanden in je huidige account worden overgezet naar je Business-account en de teambeheerder heeft toegang tot al die bestanden.
  2. Gescheiden houden van [teamnaam]
    • Je wordt gevraagd om een nieuw Dropbox-account te maken voor alle bestaande bestanden in je account, en de teambeheerder heeft geen toegang tot deze bestanden

Nadat je hebt geselecteerd hoe je wilt doorgaan, klik je op Doorgaan. Het is mogelijk dat je je e‑mailadres opnieuw moet verifiëren.

Opmerking: als je al je persoonlijke account gebruikt, vraag je teambeheerder dan om de teamuitnodiging te verzenden naar je zakelijke account.

Krijgt een teambeheerder toegang tot mijn persoonlijke bestanden?

Ja, wanneer je een bestaand account overzet naar een Dropbox Business-team, krijgt je teambeheerder de mogelijkheid om bestanden te bekijken, te openen, te delen en te verwijderen.

Als je een tweede persoonlijk Dropbox-account maakt, krijgt je teambeheerder geen toegang tot dit persoonlijke account.

Meer informatie over de toegang die je teambeheerder kan hebben tot je account