Waarom word ik gevraagd lid te worden van een Dropbox-teamaccount of Enterprise-team wanneer ik me aanmeld bij mijn persoonlijke Dropbox?

Bijgewerkt Oct 04, 2023

Als je wordt gevraagd om lid te worden van een Dropbox-teamaccount wanneer je toegang probeert te krijgen tot je persoonlijke Dropbox-account, kan dit twee dingen betekenen:

• Je hebt een Dropbox Basic-, Plus- of Professional-account gemaakt met je zakelijke e‑mailadres.
  • Je beheerder heeft een uitnodiging voor een Dropbox-teamaccount verzonden naar je persoonlijke account.
    • Vraag in dit geval aan je beheerder om de uitnodiging opnieuw te verzenden, maar nu naar je zakelijke e‑mailadres.

Wat moet ik doen als ik word gevraagd lid te worden van een team?

Als je wordt gevraagd om lid te worden van een Dropbox-teamaccount of Enterprise-team, zie je twee opties voor je bestaande bestanden:

1. Overdragen aan [teamnaam]
    • Alle bestaande bestanden in je huidige account worden overgezet naar je Dropbox-teamaccount en je beheerder heeft toegang tot al die bestanden.
  2. Gescheiden houden van [teamnaam]
    • Je wordt gevraagd om een nieuw Dropbox-account te maken voor alle bestaande bestanden in je account, en je beheerder heeft geen toegang tot deze bestanden.

Nadat je hebt geselecteerd hoe je wilt doorgaan, klik je op Doorgaan. Het is mogelijk dat je je e‑mailadres opnieuw moet verifiëren.

highlight icon

Opmerking: als je je persoonlijke account al gebruikt, vraag je beheerder dan om de teamuitnodiging opnieuw te verzenden naar je zakelijke account.

Krijgt mijn teambeheerder toegang tot mijn persoonlijke bestanden?

Ja, wanneer je een bestaand account overzet naar een Dropbox-teamaccount, krijgt je beheerder de mogelijkheid om bestanden weer te geven, te openen, te delen en te verwijderen.

Als je een tweede persoonlijk Dropbox-account maakt, krijgt je beheerder geen toegang tot dit persoonlijke account.

Meer informatie over de toegang die je teambeheerder kan hebben tot je account.