Logga in på dina personliga och jobbrelaterade konton på alla enheter

Är du användare av Dropbox Business eller medlem i ett team kan du ha både ett personligt och jobbrelaterat konto på valfri dator eller mobil enhet. På så sätt kan du hålla personliga och jobbrelaterade saker åtskilda och få åtkomst till dem överallt.

Du kommer att se två separata Dropbox-mappar oavsett var du väljer att koppla kontona: på datorn, den mobila enheten eller på dropbox.com. Du kan klicka på respektive mapp för att växla mellan kontona, utan att behöva logga in och ut varje gång.

Visa instruktioner för:

Android

Ladda ner mobilappen och logga in på båda Dropbox-kontona

1. Koppla ditt personliga konto och jobbrelaterade konto.
  2. Ladda ner och installera den senaste versionen av Dropbox Android-appen från Google Play.
  3. Tryck på Logga in.
  4. Ange mejladressen och lösenordet för det jobbrelaterade kontot och peka på Logga in.
  5. Tryck på Logga in.
  6. Ange lösenordet för det personliga kontot och peka på Logga in.

Lägga till ett andra konto i mobilappen

1. Koppla ditt personliga konto och jobbrelaterade konto.
  2. Kontrollera att Dropbox-appen är uppdaterad.
  3. Öppna Dropbox-appen och tryck på Meny- knappen.
  4. Tryck på Inställningar.
  5. Tryck på Logga in under Dropbox-kontot.
  6. Ange lösenordet för kontot.

iOS

Ladda ner mobilappen och logga in på båda Dropbox-kontona

1. Koppla ditt personliga konto och jobbrelaterade konto.
  2. Ladda ner och installera den senaste versionen av Dropbox iOS-appen från App Store.
  3. Tryck på Logga in.
  4. Ange mejladressen och lösenordet för det jobbrelaterade kontot och peka på Logga in.
  5. Tryck på Logga in.
  6. Ange lösenordet för det personliga kontot och peka på Logga in.

Lägga till ett andra konto i mobilappen

1. Koppla ditt personliga konto och jobbrelaterade konto.
  2. Kontrollera att Dropbox-appen är uppdaterad.
  3. Tryck på Konto längst ner till höger på skärmen.
  4. Peka på Logga in bredvid ditt personliga eller jobbrelaterade konto.
  5. Ange lösenordet för kontot.

Linux

Vi har inte stöd för att köra både det personliga och jobbrelaterade kontot på en och samma Linux-dator. Du kan dock logga in på ett konto på datorn och komma åt det andra kontot från dropbox.com.

Mac

Ladda ner datorklienten och logga in på båda Dropbox-kontona

1. Koppla ditt personliga konto och jobbrelaterade konto.
  2. Ladda ner och installera den senaste versionen av Dropbox-appen.
  3. Ange mejladress och lösenord för ditt personliga eller jobbrelaterade konto (ordningen spelar ingen roll).
  4. Klicka på Lägg nu till ditt personliga konto eller Lägg nu till ditt jobbrelaterade konto, beroende på vilket konto du redan har loggat in på.
  5. Ange lösenordet för detta konto.

Lägga till ett andra Dropbox-konto i datorklienten

1. Koppla ditt personliga konto och jobbrelaterade konto.
  2. Om din app inte är uppdaterad kan du ladda ner och installera den senaste versionen av klienten.
  3. Klicka på Dropbox-ikonen i menyfältet.
  4. Klicka på din profilbild eller dina initialer och välj Inställningar… på menyn.
  5. Välj fliken Konto.
  6. Har du redan loggat in på det jobbrelaterade kontot väljer du fliken Personligt. Eller om du redan har loggat in på det personliga kontot väljer du fliken med din organisations namn.
  7. Klicka på knappen Koppla .
  8. Ange lösenordet för ditt andra konto.

Windows

Ladda ner datorklienten och logga in på båda Dropbox-kontona

1. Koppla ditt personliga konto och jobbrelaterade konto.
  2. Ladda ner och installera den senaste versionen av Dropbox-appen.
  3. Ange mejladress och lösenord för ditt personliga eller jobbrelaterade konto (ordningen spelar ingen roll).
  4. Klicka på Lägg nu till ditt personliga konto eller Lägg nu till ditt jobbrelaterade konto, beroende på vilket konto du redan har loggat in på.
  5. Ange lösenordet för detta konto.

Lägga till ett andra Dropbox-konto i datorklienten

1. Koppla ditt personliga konto och jobbrelaterade konto.
  2. Om din app inte är uppdaterad kan du ladda ner och installera den senaste versionen av klienten.
  3. Klicka på Dropbox-ikonen i systemfältet.
  4. Klicka på din profilbild eller dina initialer och välj Inställningar… på menyn.
  5. Välj fliken Konto.
  6. Har du redan loggat in på det jobbrelaterade kontot väljer du fliken Personligt. Eller om du redan har loggat in på det personliga kontot väljer du fliken med ditt företags namn.
  7. Klicka på knappen Koppla .
  8. Ange lösenordet för ditt andra konto.