Går det att ha flera Dropbox-konton?

Ja, det går att ha flera Dropbox-konton. Du behöver en skild mejladress för varje konto.

Obs: Lagringsutrymmet förblir separat för varje konto.

Så här använder du flera konton på en dator

Om du har ett Dropbox Business-konto och ett Basic-, Professional- eller Plus-konto kan du logga in på båda på samma enhet och enkelt växla mellan dem. Mer information om hur man växlar mellan flera konton.

Om du har flera Dropbox Basic-, Plus- eller Professional-konton måste du logga ut från ett konto och logga in på det andra.

För grupper eller familjer som delar en dator och har flera Dropbox-konton kan ni använda skilda Dropbox-konton för varje användarinloggning på datorn.

Så här kontrollerar du om du kopplat dina konton

Kontrollera om du har kopplat ditt personliga konto till ditt Dropbox Business-konto:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Titta längst ner till vänster på sidan. Om du ser ditt företagsnamn har du ett teamkonto. Om du ser Personligt har du ett personligt konto.

Så här delar du filer mellan flera Dropbox-konton

Om du behöver flytta filer mellan konton kan du göra det genom att skapa en delad mapp. Läs hur du flyttar filer mellan dina Dropbox-konton.

Är du ny på Dropbox?

Oavsett om du precis börjat använda Dropbox eller bara behöver lite repetition kan du få största möjliga nytta av ditt Dropbox-konto genom att använda vår självguidade utbildning eller våra virtuella, instruktörsledda kurser.