Så här beräknar du skatt på Dropbox-prenumerationer

Du kan behöva betala skatt på din Dropbox-prenumeration, beroende på vilket postnummer eller land som är kopplat till ditt konto för fakturering.

Om du är belägen inom en jurisdiktion där du är skyldig att betala skatt, ser du skatten som en rad på dina fakturor och kvitton.

Så här beräknar du skatten före köp

Du behöver inte skriva in betalningsuppgifter för att se din beräknade skatt. Visa din beräknade skatt:

1. Gå till den här sidan för Business-konton eller den här sidan för Plus-, Family- eller Professional-konton.
  2. Välj den plan du överväger att köpa.
  3. Bläddra längst ned, välj land och skriv in postnumret.
  4. Priset justeras automatiskt och du kommer att se den beräknade skatten under Beställningsöversikt.

Obs! Om du bor i EU eller Schweiz ingår skatt i Dropbox-priserna.

Så här ser du skatten för en befintlig prenumeration

Dropbox Business teamadministratörer

Se hur mycket skatt du debiteras nu:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka påAdminkonsolen till vänster.
  3. Klicka på Fakturering.
  4. Klicka på fliken Faktureringsuppgifter .
  5. Klicka på Kvitto bredvid den senaste transaktionen.

Användare av Dropbox Plus, Family och Professional

Se hur mycket skatt du debiteras nu:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på fliken Fakturering .
  5. I fältet Faktureringshistorik klickar du på Kvitto bredvid din senaste transaktion.

Erbjuder Dropbox skattebefrielse?

Vissa ideella föreningar eller utbildningsinstitutioner får skattebefrielse för Dropbox Business-prenumerationer. Om du är administratör för ett Business-team, kontakta support för att se vilka alternativ du har.

Om ditt företag är registrerat för moms kan du när som helst lägga till ditt momsnummer på ditt Dropbox-konto.

Skatt på Dropbox per land

Skattesatserna ändras ofta. Gå till den här sidan för att se hur mycket skatt du debiteras.

Land eller region Skattetyp Vem omfattas?
Australien Skatt på varor och tjänster (GST) Dropbox Plus, Family, Professional och Business
Bahrain Moms Dropbox Plus, Family, Professional, Business och Enterprise
Vitryssland Moms Dropbox Plus, Family, Professional, Business och Enterprise
Kanada* Moms Dropbox Plus, Family och Professional
Kanada – Saskatchewan Provinsiell moms Dropbox Plus, Family, Professional, Business och Enterprise
Chile Moms Dropbox Plus, Family, Professional och Business
Europeiska ekonomiska samarbetsområdet Moms Dropbox Plus, Family, Professional, Business och Enterprise
Island Moms Dropbox Plus, Family, Professional och Business
Indien Moms Dropbox Plus, Family, Professional och Business
Indonesien Skatt på varor och tjänster (GST) Dropbox Plus, Family, Professional, Business och Enterprise
Japan Moms Dropbox Plus, Family, Professional och Business
Malaysia Moms Dropbox Plus, Family, Professional, Business och Enterprise
Nya Zeeland Skatt på varor och tjänster (GST) Dropbox Plus, Family, Professional och Business
Oman Moms Dropbox Plus, Family, Professional, Business och Enterprise
Ryssland Moms Dropbox Plus, Family, Professional, Business och Enterprise
Saudiarabien Moms Dropbox Plus, Family, Professional och Business
Singapore Skatt på varor och tjänster (GST) Dropbox Plus, Family, Professional, Business och Enterprise
Sydafrika Moms Dropbox Plus, Family, Professional, Business och Enterprise
Sydkorea Moms Dropbox Plus, Family, Professional och Business
Taiwan Moms Dropbox Plus, Family och Professional
Thailand Moms Dropbox Plus, Family, Professional, Business och Enterprise
Turkiet Moms Dropbox Plus, Family, Professional, Business och Enterprise
Ukraina Moms Dropbox Plus, Family, Professional, Business och Enterprise
Förenade Arabemiraten Moms Dropbox Plus, Family, Professional, Business och Enterprise
USA (om tillämpligt) Moms Dropbox Plus, Family och Professional
*Debiteringar beror på provinsens skattelagstiftning.