Så här beräknar du skatt på Dropbox-prenumerationer

Du kan behöva betala skatt på din Dropbox-prenumeration, beroende på vilket postnummer eller land som är kopplat till ditt konto för fakturering.

Om du är belägen inom en jurisdiktion där du är skyldig att betala skatt, ser du skatten som en rad på dina fakturor och kvitton.

Så här beräknar du skatten före köp

Du behöver inte skriva in betalningsuppgifter för att se din beräknade skatt. Visa din beräknade skatt:

1. Gå till den här sidan för Business-konton eller den här sidan för Plus- eller Professional-konton.
  2. Välj den plan du överväger att köpa.
  3. Bläddra längst ned, välj land och skriv in postnumret.
  4. Priset justeras automatiskt och du kommer att se den beräknade skatten under Beställningsöversikt.

Obs! Bor du i EU eller Schweiz ingår skatt i Dropbox priser.

Så här ser du skatten för en befintlig prenumeration

Dropbox Business teamadministratörer

Se hur mycket skatt du debiteras nu:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka påAdminkonsolen till vänster.
  3. Klicka på Fakturering.
  4. Klicka på fliken Faktureringsuppgifter .
  5. Klicka på Kvitto bredvid den senaste transaktionen.

Användare av Dropbox Plus och Professional

Se hur mycket skatt du debiteras nu:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din profilbild eller den grå cirkeln i övre högra hörnet.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på fliken Fakturering .
  5. I fältet Faktureringshistorik klickar du på Kvitto bredvid din senaste transaktion.

Erbjuder Dropbox skattebefrielse?

Vissa ideella föreningar eller utbildningsinstitutioner får skattebefrielse för Dropbox Business-prenumerationer. Om du är administratör för ett Business-team, kontakta support för att se vilka alternativ du har.

Skatt på Dropbox per land

Skattesatserna ändras ofta. Gå till den här sidan för att se hur mycket skatt du debiteras.

Land eller region

Skattetyp

Vem omfattas?

Europeiska ekonomiska samarbetsområdet

Moms

Konton med Dropbox Plus, Professional, Business och Enterprise

Sydafrika

Moms

Konton med Dropbox Plus, Professional, Business och Enterprise

Japan

Moms

Konton med Dropbox Plus, Professional och Business

Nya Zeeland

Skatt på varor och tjänster (GST)

Dropbox Plus- och Professional-konton

Australien

Skatt på varor och tjänster (GST)

Dropbox Plus- och Professional-konton

Taiwan

Moms

Dropbox Plus- och Professional-konton