Återskapa tidigare filversioner

Dropbox behåller ögonblicksbilder av alla ändringar som gjorts i filer i ditt Dropbox-konto inom din versionshistorik.

Dropbox Basic- och Plus-konton kan återställa filversioner som skapats de senaste 30 dagarna.

Dropbox Business-konton kan återställa filversioner som skapats de senaste 90 dagarna.

Dropbox Professional-konton kan återställa filversioner som skapats de senaste 180 dagarna.

Så här återgår du till en äldre filversion

1. Logga in på dropbox.com.
    • Om du använder klienten letar du reda på önskad fil och går vidare till steg 3
  2. Klicka på Filer.
  3. Klicka på kryssrutan intill den fil du vill se tidigare versioner av.
    • Om du använder klienten högerklickar du på filen
  4. Klicka på Versionshistorik.
  5. Välj version att förhandsvisa.
  6. Klicka på Återskapa för den version du vill återskapa.
    • Samma fil kommer att ersättas av den äldre versionen – namnet förblir detsamma

Din återställda fil kommer omedelbart att finnas på dropbox.com och blir tillgänglig i klienten så snart den har synkats.

Om dina filer saknas eller du har ett stort antal filer att återställa

Läs hur du hittar eller återskapar saknade eller skadade filer.

Är du ny på Dropbox?

Oavsett om du precis börjat använda Dropbox eller bara behöver lite repetition kan du få största möjliga nytta av ditt Dropbox-konto genom att använda vår självguidade utbildning eller våra virtuella, instruktörsledda kurser.