Uppdatera till den senaste versionen av Dropbox

Om du vill uppdatera manuellt till den senaste stabila versionen av Dropbox-klienten kan du hämta den på vår nerladdningssida eller vår installationssida (för Linux-användare).

Avsnitt i den här artiklen:

Så här uppdaterar du till den senaste versionen av klienten

Om du vill uppdatera manuellt till den senaste stabila versionen av Dropbox-klienten kan du hämta den på vår nerladdningssida eller vår installationssida (för Linux-användare).

Så här ser du vilken version av Dropbox-klienten du kör

Det finns två sätt att se vilken version av Dropbox-klienten du för närvarande kör på datorn.

På macOS och Windows kan du helt enkelt flytta markören över Dropbox-ikonen i systemfältet eller menyfältet. Linux-, macOS- och Windows-användare kan också följa anvisningarna nedan:

1. Klicka på Dropbox-ikonen i systemfältet eller på menyraden.
  2. Klicka på din profilbild eller dina initialer.
  3. Klicka på Preferenser.
  4. Öppna fliken Allmänt.

Kan jag inaktivera automatiska uppdateringar?

Precis som många andra program och appar kan Dropbox automatiskt uppdateras till den senaste versionen. Dessa uppdateringar släpps successivt när en ny uppdatering finns tillgänglig och är nödvändiga för att klienten ska fortsätta att fungera korrekt.

Det går inte att inaktivera eller stänga av automatiska uppdateringar.

Dessa uppdateringar säkerställer att du kör den mest aktuella versionen av Dropbox, vilken ofta innehåller prestanda- och säkerhetsförbättringar. Om Dropbox inte kan hållas uppdaterat kan vissa funktioner sluta att fungera. Till exempel kan appen sluta att synkas.

Lite information om automatiska uppdateringar:

• Finns Dropbox-programvaran installerad på din dator uppdateras den oavsett om du installerat den eller om programmet var förinstallerat av enhetstillverkaren.
  • Proxyinställningarna du lägger till genom att använda dessa steg används inte till att uppdatera Dropbox-appen
    • Dropbox använder operativsystemets nätverksinställningar för att tillämpa automatiska uppdateringar