Visa inställningar för Dropbox-klienten

Den här artikeln förklarar hur du visar inställningarna för Dropbox-klienten på din Windows-, Mac- eller Linux-dator. Läs om hur du uppdaterar dina inställningar för Dropbox-klienten istället.

Öppna inställningar för klienten på en Windows-dator

1. Se till att Dropbox-klienten är öppen. I annat fall klickar du på Startmenyn och klickar på Dropbox i listan Program.
  2. Klicka på Dropbox-ikonen i aktivitetsfältet. (Det är raden med ikoner som visas längst upp eller längst ned på skärmen). Om du inte ser ikonen bland de övriga i raden klickar ud på pilen och ser om det finns i det utökade utrymmet.
  1. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  2. Klicka på Preferenser.

Öppna inställningar för klienten på en Mac-dator

1. Se till att Dropbox-klienten är öppen. I annat fall dubbelklickar du på din från din lista med program i Finder eller använder något av följande alternativ för att öppna appen.
  2. Klicka på Dropbox-ikonen i menyfältet. (Det är raden med ikoner som visas i överkanten på skärmen).
  1. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  2. Klicka på Preferenser.

Öppna inställningar för klienten i Linux

Var dina inställningar för Dropbox-klienten är placerade i en Linux-dator beror på din installation. Det här är en allmän beskrivning av hur du hittar inställningarna:

1. Se till att Dropbox-klienten är öppen.
  2. Klicka på den lilla Dropbox-ikonen, som vanligen finns i fältet längst upp eller längst ned på skärmen.
  3. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  4. Klicka på Preferenser.