Skapa och dela Google Dokument, Kalkylark och Presentationer i Dropbox

Uppdaterat Dec 12, 2023

Med Dropbox för Google Workspace kan du skapa, organisera och dela Google Dokument, Kalkylark och Presentationer på dropbox.com.

Alla Google Dokument, Kalkylark och Presentationer som skapats i Dropbox sparas på ditt Google-konto och genvägar till Google-filerna kommer att organiseras i ditt Dropbox-konto.Genvägar till Google-filer på ditt Dropbox-konto räknas inte in i ditt Dropbox-lagringsutrymme.

Är du administratör för ett Dropbox-teamkonto?

Läs om hur du kan hantera filredigeringsappar som Google Dokument, Kalkylark och Presentationer för hela teamet.

Skapa Google Dokument, Kalkylark och Presentationer på dropbox.com

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på mappen du vill spara filen i.
  3. Klicka på Skapa.
  4. Håll markören över DokumentKalkylblad eller Presentation, beroende på vilken typ av fil som du vill skapa.
  5. Klicka på Google DokumentGoogle Kalkylark eller Google Presentationer.
highlight icon

Obs! Den här funktionen fungerar kanske inte som förväntat i Internet Explorer 11.

Öppna Google Dokument, Kalkylark och Presentationer på Dropbox för mobila enheter

I Dropbox för mobila enheter går det att öppna förhandsvisningar av Google Dokument, Kalkylark och Presentationer och spara dem för visning offline, men det går inte att skapa eller redigera dem.

Dela Google Dokument, Kalkylark och Presentationer

Läs om hur du delar Google Dokument, Kalkylark och Presentationer.

Jag har problem med att skapa Google Dokument, Kalkylark eller Presentationer i Dropbox

För att kunna använda Dropbox för Google Workspace måste mejladressen du använder till ditt Google-konto vara samma mejladress som du använder till ditt Dropbox-konto. Om mejladresserna inte överensstämmer kan du ändra den mejladress som är kopplad till ditt Dropbox-konto.

Om du har några problem med funktionen:

• Kontrollera att du loggat in på det Google-konto som har samma mejladress som Dropbox-kontot.
  • Försök att aktivera tredje parts cookies i webbläsarens inställningar.