Så här använder du Trello med Dropbox

Efter den 1 december 2022 kommer alternativet att installera Dropbox Power-Up i Trello inte längre att vara tillgängligt.

Power-Up fortsätter att vara tillgängligt för befintliga Trello-tavlor fram till 31 december. Filer som tidigare lagts till med Dropbox Power-Up kommer fortfarande vara bifogade till Trello-tavlor i avsnittet Bilaga.

Med Dropbox och Trello-integreringen kan du bifoga Dropbox-filer och mappar till Trello-kort från dropbox.com. Du kan lägga till filer på befintliga Trello-kort eller skapa nya Trello-kort utan att behöva lämna Dropbox.

När en Dropbox-fil har bifogats ett Trello-kort kan du visa Trello-aktivitet från avsnittet Aktivitet i filens förhandsvisning.

Är du Dropbox Business-administratör?

Läs om hur du kan hantera appintegrationer som Trello för hela teamet.

Koppla Trello till ditt Dropbox-konto

Koppla Trello till ditt Dropbox-konto:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på rutnätsikonen längst upp till vänster.
  3. Klicka på App Center på menyn som visas.
  4. Klicka på Trello.
    • Om du inte ser Trello använder du sökfältet i App Center.
  5. Klicka på Anslut och följ anvisningarna.

Bifoga filer och mappar till Trello-kort från Dropbox

Lägg till en fil eller mapp i Trello:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Håll musen över filnamnet eller mappen och klicka på kryssrutan som visas till vänster.
  3. Klicka på pilen bredvid Dela ovanför filens miniatyrbild i den högra sidomenyn.
  4. Klicka på Trello.
    • Om du inte har kopplat Trello till Dropbox-kontot kan du följa anvisningarna för hur du loggar in på Trello
  5. Håll muspekaren över det Trello-kort du vill lägga till filen på och klicka på Bifoga.
    • Klicka på Dina kort för att söka bland kort du har medlemskap till eller Alla kort för att söka bland alla kort du har åtkomst till
    • Klicka på kortet för att visa kortinformationen
    • Klicka på Skapa nytt kort för att lägga till en fil på ett nytt Trello-kort

Koppla bort Dropbox från Trello

Koppla bort Trello från Dropbox-kontot:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller ansiktsikon) längst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på fliken Anslutna appar.
  5. Klicka på Trello.
  6. Klicka på Koppla från.

Dropbox-funktioner i Trello

För att aktivera funktionerna som finns uppräknade nedan måste du vara inloggad på Dropbox i samma webbläsare som Trello och ha Dropbox Power-Up installerad. Från Trello kan du göra detta:

• Bifoga Dropbox-filer och mappar till kort
  • Visa detaljerade miniatyrbilder och förhandsvisa Dropbox-bilagor
  • Skapa delade länkar till Dropbox-bilagor med bara ett klick
  • Öppna Dropbox-filer i deras ursprungliga program

Läs mer om integreringen av Dropbox och Trello i Trellos hjälpcenter.

Obs! Om du är Dropbox Business-användare och har både ett arbetsrelaterat och ett personligt konto måste du vara inloggad på rätt konto för att kunna visa miniatyrbilder och förhandsvisning av filer i Trello.