Så här använder du Trello med Dropbox

Integreringen av Dropbox och Trello gör att du kan bifoga Dropbox-filer och mappar på Trello-kort från dropbox.com eller Dropbox-klienten. Du kan lägga till filer på befintliga Trello-kort eller skapa nya Trello-kort utan att behöva lämna Dropbox.

Är du teamadministratör för Dropbox Business?

Läs hur du hanterar appintegreringar som Trello för hela teamet.

Bifoga filer och mappar på Trello-kort från Dropbox

Lägga till en fil eller mapp i Trello från dropbox.com:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Filer.
  3. Håll markören över en fil.
  4. Klicka på neråtpilen intill Dela.
  5. Klicka på Lägg till i Trello.
    • Om du inte har anslutit Trello till Dropbox-kontot följer du anvisningarna för att logga in på Trello
  6. Peka på det Trello-kort du vill lägga till filen på och klicka på Bifoga.
    • Klicka på Dina kort för att söka i kort du är medlem i eller klicka på Alla kort för att söka i alla kort du har åtkomst till
    • Klicka på kortet för att se kortinformationen
    • Klicka på Skapa nytt kort för att lägga till en fil på ett nytt Trello-kort

Lägga till en fil på Trello från Dropbox-klienten:

1. Klicka på den fil du vill lägga till i Trello.
  2. Klicka på Dela.
  3. Klicka på Trello.
    • Om du inte har anslutit Trello till Dropbox-kontot följer du anvisningarna för att logga in på Trello
  4. Navigera till det Trello-kort du vill lägga till filen på och klicka på Bifoga.
    • Klicka på Dina kort för att söka i kort du är medlem i eller klicka på Alla kort för att söka i alla kort du har åtkomst till
    • Klicka på kortet för att se kortinformationen
    • Klicka på Skapa nytt kort för att lägga till en fil på ett nytt Trello-kort

Koppla bort Dropbox från Trello

Koppla bort Trello från ditt Dropbox-konto:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din profilbild (eller den grå cirkeln) längst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på fliken Anslutna appar.
  5. Bredvid Trello klickar du på Koppla bort.

Dropbox-funktioner i Trello

För att aktivera funktionerna nedan måste du vara inloggad på Dropbox i samma webbläsare som Trello och ha Dropbox Power-Up. Inuti Trello kan du göra följande:

• bifoga Dropbox-filer och mappar till kort
  • visa miniatyrbilder och förhandsvisningar av Dropbox-bilagor
  • skapa delade länkar för Dropbox-bilagor med ett klick
  • öppna Dropbox-filer i deras ursprungliga applikationer

Läs mer om integreringen av Dropbox och Trello i Trellos hjälpcenter.

Obs! Om du är Dropbox Business-användare och du har både ett jobbrelaterat och ett personligt konto ska du kontrollera att du är inloggad på rätt konto när du ska visa miniatyrbilder och förhandsvisningar i Trello.