Log på Dropbox ved hjælp af dit Google-logon

Opdateret Oct 27, 2023

Hvis du bruger Google (fx Gmail eller Google Docs), kan du bruge din Google-konto til at få adgang til Dropbox. Med Google-logon kan du få adgang til Dropbox uden at skulle huske en Dropbox-adgangskode.

Du kan få adgang til Dropbox med Google-logon på:

• dropbox.com
  • Dropbox-appen til Android
  • Dropbox-appen til iOS
  • Dropbox på computeren
highlight icon

Bemærk! Google-logon kan ikke anvendes på Windows-mobilenheder.

Afsnit i artiklen:

Sådan logger du på Dropbox ved hjælp af dit Google-logon

Hvis du vil logge på Dropbox med dit Google-logon, skal du klikke på Log på med Google på enten dropbox.com eller i Dropbox-mobilappen.

Hvis du ikke har en Dropbox-konto endnu, kan du oprette en ved at klikke på Log på med Google. Dette hjælper dig med at oprette en Dropbox-konto med den e-mailadresse, du bruger til Google.

highlight icon

Bemærk! Din Google-konto skal have samme e-mailadresse, som du bruger til din Dropbox-konto, og det skal være den adresse, du bruger til at logge på med.

Administratorer: Sådan slår du Google-logon fra for dit team

Som standard kan dine teammedlemmer bruge deres Google-logon til deres teamkonti. Nogle typer administratorer kan deaktivere Google-logon.

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Enkeltlogon.
  5. Slå Google-logon Til.

Kan jeg bruge totrinsbekræftelse med Google-logon?

Ja. Hvis totrinsbekræftelse er aktiveret på en Dropbox-konto, er du stadig nødt til at indtaste en Dropbox-totrinsbekræftelseskode, før du logger på med Google. Dette gælder også, hvis du logger på med en Google-konto, der også har totrinsbekræftelse.

Få mere at vide om at bruge totrinsbekræftelse med Dropbox.

Jeg kunne ikke bruge Google-logon

Hvis du ikke kan logge på Dropbox med dit Google-logon, kan du prøve følgende:

Start med at kontrollere, at den Google-emailadresse, du logger på med, er forbundet med din Dropbox-konto.

For Dropbox-teambrugere:

• Kontrollér, at Google-logon er aktiveret for dit team.
  • Kontrollér, at enkeltlogon (SSO) ikke kræves for dit team (kontakt administratoren, hvis du ikke er sikker).

For brugere af Dropbox-appen til Android:

• Kontrollér, at Google Play-tjenester er installeret på din enhed.
  • Kontrollér, at Google Play-tjenester er opdateret. Hvis programmet ikke er opdateret, skal du opdatere til den nyeste version.
  • Kontrollér, at du har angivet de nødvendige tilladelser i Dropbox til Android. Hvis du klikkede på Afvis under opsætningen, vil Google ikke give Dropbox de nødvendige tilladelser til at Google-logon fungerer.