Hvorfor har jeg modtaget en e-mail om en engangssikkerhedskode?

Opdateret Apr 10, 2024
Hvis Dropbox registrerer et mistænkeligt logonforsøg, sender vi en engangssikkerhedskode til den e-mailadresse, der er knyttet til din Dropbox-konto, som et ekstra sikkerhedstrin.
warning icon

Vigtigt! Hvis du modtager en e-mail, som ser ud til at komme fra Dropbox, men du ikke er sikker på, at den er sikker, kan du se Dropbox’ officielle domæner her.

Hvis du forsøgte at logge på din Dropbox-konto og modtog en e-mail om en engangssikkerhedskode, skal du bruge engangssikkerhedskoden for at logge på.

Hvad hvis jeg ikke har prøvet at logge på min konto for nylig?

Hvis du ikke har forsøgt at logge på din Dropbox-konto for nylig, men har modtaget en e-mail om en engangssikkerhedskode, kan en anden have forsøgt at få adgang til din konto. Følg instruktionerne nedenfor baseret på den e-mail, du har modtaget.

En e-mail fra Dropbox, der indeholder en engangssikkerhedskode og et link, som brugerne kan klikke på for at nulstille deres adgangskode.
Hvis du modtog e-mailen herover, skal du klikke på Jeg har ikke forsøgt at logge på og følge instruktionerne for at nulstille din adgangskode.
​​Alternativ tekst: En e-mail fra Dropbox, der indeholder en engangssikkerhedskode og en besked om, at brugeren kan ignorere denne e-mail.
Hvis du modtog e-mailen herover, behøver du ikke gøre yderligere.

Jeg modtog ikke en e-mail med engangssikkerhedskoden

Hvis du ikke har modtaget en engangssikkerhedskode, kan e-mailen være blevet sendt til en spammappe eller tilbageholdt af et spamfilter.

Føj no-reply@dropbox.com til dine kontakter eller betroede afsendere, og klik på Send kode igen.

Hvad skal jeg gøre, hvis min engangssikkerhedskode ikke virker?

Hvis din engangssikkerhedskode ikke virker, kan koden være udløbet. Prøv at logge på din Dropbox-konto igen for at modtage en ny kode. Hvis du stadig ikke kan logge på din konto, skal du kontakte Dropbox-support.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har mistet adgangen til min e-mail?

Hvis du har mistet adgangen til den e-mail, du brugte til at registrere dig hos Dropbox, kan du prøve følgende metoder, før du kontakter Dropbox support:

Brug din Dropbox-nødreservekode

Du har muligvis indstillet en nødreservekode på siden med sikkerhedsindstillinger. Denne kode vil give dig adgang til din konto, hvis du har mistet adgangen til din e-mail.

Sådan bruger du din nødreservekode:

1. Klik Har du problemer med at få en kode? i det vindue, der vises, når du forsøger at logge på.
  2. Klik på Indtast nødsikkerhedskode.
  3. Indtast din kode.

Hvis du vil forhindre, at et lignende problem opstår igen, skal du ændre den e-mailadresse, der er knyttet til din Dropbox-konto, til en, du har adgang til.

Få mere at vide om, hvordan du ændrer e-mailadressen til din Dropbox-konto.