Hvorfor fikk jeg e-post om en engangskode?

Oppdatert Apr 10, 2024
Hvis Dropbox oppdager et mistenkelig påloggingsforsøk, vil vi sende en engangskode til e-postadressen tilknyttet Dropbox-kontoen din, som et ekstra sikkerhetstrinn.
warning icon

Viktig: Hvis du mottar en e-post som virker som om den er fra Dropbox, men du er usikker på om den er trygg, kan du sjekke de offisielle domenene våre her.

Hvis du prøvde å logge på Dropbox-kontoen din og mottok en e-post om en engangssikkerhetskode, bruker du engangssikkerhetskoden for å fullføre påloggingen.

Hva om jeg ikke prøvde å logge på kontoen min nylig?

Hvis du ikke nylig prøvde å logge på Dropbox-kontoen din, men fikk en e-post om en engangskode, kan det hende at noen andre prøver å få tilgang til kontoen din. Følg instruksjonene nedenfor basert på e-postmeldingen du mottok.

Hvis du mottok e-posten ovenfor, klikker du på Jeg prøvde ikke å logge på, og deretter følger du instruksjonene for å tilbakestille passordet ditt.
Hvis du mottok e-posten ovenfor, trenger du ikke foreta deg noe ytterligere.

Jeg mottok ingen e-post med engangssikkerhetskoden

Hvis du ikke mottok en engangssikkerhetskode, kan e-posten ha blitt sendt til en spammappe eller holdt av et spamfilter.

Legg til no-reply@dropbox.com til dine kontakter eller pålitelige avsendere og klikk på Send kode på nytt.

Hva bør jeg gjøre hvis engangssikkerhetskoden min ikke fungerer?

Hvis engangssikkerhetskoden din ikke fungerer, kan koden være utløpt. Prøv å logge på Dropbox-kontoen din igjen for å motta en ny kode. Hvis du fortsatt ikke kan logge på kontoen din, kontakter du Dropbox kundestøtte.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg har mistet tilgang til e-posten min?

Hvis du har mistet tilgangen til e-posten du brukte til å registrere deg hos Dropbox, prøver du følgende metoder før du kontakter Dropbox sin kundestøtte:

Bruk Dropbox-reservekode for nødstilfeller

Du kan ha satt en sikkerhetskode for nødstilfeller på siden for sikkerhetsinnstillinger. Med denne koden får du tilgang til kontoen din hvis du har mistet tilgangen til e-posten din.

Slik bruker du sikkerhetskoden for nødstilfeller:

1. Klikk Har du problemer med å få en kode? i vinduet som vises når du prøver å logge på.
  2. Klikk på Oppgi reservekoden.
  3. Angi koden din.

For å forhindre at et lignende problem oppstår igjen endrer du e-postadressen knyttet til Dropbox-kontoen din til en du har tilgang til.

Finn ut mer om å endre e-posten på Dropbox-kontoen din.