Kan jeg logge på Dropbox uten tilgang til e-postadressen min?

Oppdatert Sep 12, 2023
I denne artikkelen forklarer vi hva du kan gjøre hvis du ikke lenger har tilgang til e-postadressen knyttet til Dropbox-kontoen din.
highlight icon

Merk: Hvis du ikke husker e-postadressen som er knyttet til kontoen din, kan du lese om hvordan du kan finne ut hvilken e-postadresse som er knyttet til Dropbox-kontoen din.

Jeg husker Dropbox-passordet mitt, men har ikke tilgang til e-postadressen min

Hvis du husker Dropbox-passordet ditt, men ikke har tilgang til den tilknyttede e-postadressen, logger du på Dropbox og endrer e-postadressen din umiddelbart.

Jeg husker ikke Dropbox-passordet mitt og har ikke tilgang til e-postadressen min

Hvis du ikke husker Dropbox-passordet ditt og ikke har tilgang til den tilknyttede e-postadressen, kan du kontakte e-posttjenesteleverandøren (ESP) for å prøve å få tilbake tilgang til e-postkontoen din, eller opprette en ny Dropbox-konto med en annen epostadresse.

Det er bare e-postleverandøren som kan hjelpe deg med å få tilgang til e-postkontoen igjen. Dropbox er ikke en e-postleverandør, og kan ikke kontakte e-postleverandøren på dine vegne. Nedenfor finner du informasjon om hvordan du kontakter noen vanlige e-postleverandører.

Hvis e-postleverandøren din kan hjelpe deg med å få tilbake tilgang til e-postkontoen din, tilbakestiller du Dropbox-passordet ditt og oppdaterer e-postadressen din.

Hvis du fortsatt ikke får tilgang til e-postkontoen din, vil du ikke kunne tilbakestille passordet eller logge på Dropbox-kontoen din. Dette sikkerhetstiltaket gjør det lettere for oss å beskytte kontoen din mot uautorisert tilgang. Av sikkerhetsgrunner kan vi ikke endre e-postadressen på kontoen din for deg.