Hvordan opprette en Dropbox-konto

Oppdatert Mar 11, 2024

Dropbox er ett enkelt, organisert sted for alle filene dine. Med funksjoner som mappeforslag og kalenderintegrering, gjør Dropbox det lettere å holde fokus på det viktigste arbeidet.

Bruker du ikke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox gjør det enkelt å synkronisere filer.

Slik registrerer du deg for Dropbox

Slik registrerer du deg for en Dropbox-konto:

1. Opprett en konto på dropbox.com.
  2. Skriv inn e-posten din (e-postadressen din vil være brukernavnet for Dropbox-kontoen din).
  3. Skriv inn fornavn, etternavn og et unikt passord.
  4. Klikk i avmerkingsboksen for å godta Vilkårene til Dropbox.
  5. Velg et betalt abonnement, eller klikk på Fortsett med 2 GB Dropbox Basic-abonnementet.
  6. Velg dine brukerpreferanser.

Hvis du allerede har installert Dropbox-mobilappen eller skrivebordsappen, kan du også opprette en konto ved å starte app og klikke på Registrer deg.

Når du har opprettet Dropbox-kontoen din, kan du logge inn eller ut med e-postadressen din og passordet ditt, Google eller Apple.

Slik installerer du Dropbox-apper

Du kan få tilgang til Dropbox-filenene dine fra dropbox.com, Dropbox-skrivebordsappen eller Dropbox-mobilappen. Installer Dropbox-appene på datamaskinen, mobilen eller nettbrettet for å få tilgang til filer fra alle enhetene dine.

Slik installerer du Dropbox-programmet på datamaskinen:

1. Last ned Dropbox-skrivebordsappen på datamaskinen.
  2. Kjør installasjonsprogrammet.
  3. Logg på eller opprett en Dropbox-konto.

Du trenger kun én konto, uansett hvor mange enheter du vil holde synkronisert.

highlight icon

Merk: Dropbox Basic-brukere tillates maksimalt tre enheter.

Slik installerer du Dropbox-appen på mobilen eller nettbrettet:

1. Last ned Dropbox-mobilappenen på telefonen eller nettbrettet.
  2. Åpne appen.
  3. Logg på eller opprett en Dropbox-konto.

Du trenger kun én konto, uansett hvor mange enheter du vil holde synkronisert.

highlight icon

Merk: Dropbox Basic-brukere tillates maksimalt tre enheter.

Slik legger du til filer i Dropbox-kontoen

Når du har opprettet en konto, kan du legge til filer i Dropbox-kontoen din. Alle filer du legger til Dropbox-kontoen din, synkroniseres på tvers av alle enhetene dine der du installerer Dropbox.

På dropbox.com

Slik legger du til filer fra dropbox.com:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Last opp.
  3. Klikk på Filer eller Mappe.
    • Hvis du valgte Filer, velger du så mange filer som du ønsker og klikker på Åpne.
    • Hvis du valgte Mappe, velger du mappen og klikker på Last opp.
highlight icon

Obs! Alle filer og mapper som lastes opp på dropbox.com må være 50 GB eller mindre. For større filer og mapper kan du bruke skrivebordsappen eller mobilappen, som ikke har noen grense for filstørrelse.

I skrivebordsappen

Slik legger du til filer fra datamaskinen:

1. Åpne filutforskeren, Finder eller filbehandleren i Linux, avhengig av hvilket operativsystem du bruker.
  2. Gå til Dropbox-mappen.
  3. Kopier-og-lim eller dra-og-slipp filer inn i Dropbox-mappen.

Når du legger filer i Dropbox-mappen, vil de lastes opp til Dropbox. Når filene dine har blitt lastet opp til Dropbox, skal synkroniseringsstatusen din være Oppdatert.

På mobilappen

Slik laster du opp filer fra mobilen eller nettbrettet:

1. Åpne Dropbox-appen på mobilen eller nettbrettet.
  2. Trykk på + (pluss)-ikonet.
  3. Trykk på Opprett eller last opp fil.
  4. Trykk på Last opp fil.