Hvorfor bliver jeg bedt om at tilmelde mig et Dropbox Business- eller Enterprise-team, når jeg logger på min private Dropbox?

Hvis du bliver bedt om at tilmelde dig et Dropbox Business-team, når du forsøger at få adgang til din private Dropbox-konto, kan det skyldes to ting:

• Du har oprettet en Dropbox Basic-, Plus- eller Professional-konto med din arbejdsmailadresse, eller
  • Din administrator har sendt en invitation til et Dropbox Business-team til din private konto
    • Hvis det er tilfældet, skal du bede teamadministratoren sende invitationen til din arbejdsmailadresse

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver bedt om at tilmelde mig et team?

Hvis du bliver bedt om at tilmelde dig et Dropbox Business- eller Enterprise-team, får du to muligheder for dine eksisterende filer:

1. Overfør til [teamnavn]
    • Alle de eksisterende filer i din konto overføres til din Business-konto, og teamadministratoren har fremover adgang til alle filerne
  2. Hold adskilt fra [teamnavn]
    • Du bliver bedt om at oprette en ny Dropbox-konto til alle de eksisterende filer i din konto, og teamadministratoren har ikke adgang til disse filer

Når du har valgt, hvordan du vil fortsætte, skal du klikke på Fortsæt. Du skal muligvis bekræfte din e-mailadresse igen.

Bemærk! Hvis du allerede bruger en privat konto, kan du bede din teamadministrator sende teaminvitationen til din arbejdskonto.

Har teamadministratoren adgang til mine private filer?

Ja, hvis du overfører en eksisterende konto til et Dropbox Business-team, får teamadministratoren adgang til at se, åbne, dele og slette filerne.

Hvis du opretter en sekundær privat Dropbox-konto, har din teamadministrator ikke adgang til den konto.

Se, hvilken type adgang din teamadministrator har til din konto.