Hvad er Dropbox Advanced?

Med Dropbox Advanced får teams al den plads, de har brug for, sammen med avancerede funktioner til administration, overvågning, sikkerhed og integration.

Få flere oplysninger om de forskellige Dropbox-planer og de inkluderede funktioner.

Hvilke funktioner til teams indeholder Dropbox Advanced?

Med Dropbox Advanced kan teams nemmere organisere deres indhold, så de kan koncentrere sig om deres arbejde og altid være opdateret. Planen indeholder funktioner, som ikke er tilgængelige for teams på Dropbox Standard, herunder:

• Ubegrænset lagerplads. Teams på planen Advanced får al den plads, de har brug for.
  • Teamfunktioner. Administratorer kan håndhæve teaminvitationer, godkende, hvilke enheder teammedlemmer kan bruge til arbejdsfiler og endda få adgang til medlemmernes arbejdskonto med funktionen Log på som bruger.
  • Appintegrationer. Integration af enkeltlogon og API-kald til dataoverførsler.
  • Administratorhåndtering. Mulighed for forskellige administratorroller, der gør det nemt at uddelegere teamadministrationen.
  • Support i realtid. Adgang til supportmedarbejdere via telefon, chat eller e-mail.

Hvad koster Dropbox Advanced?

Prisen på Dropbox Advanced bestemmes af flere faktorer, f.eks. antal medlemmer på et team og din geografiske placering.

Hvordan køber jeg Dropbox Advanced?

Hvis du vil købe Dropbox Advanced-planen, skal du gå til købssiden.

Kan jeg migrere et eksisterende team til Dropbox Advanced?

Ja. Hvis du allerede har en konto, kan du skifte plan ved at kontakte vores salgsteam.