Foretag fejlfinding af problemer med diskplads

Hvis du ser fejlmeddelelsen "Startdisken er næsten fuld" på Mac eller "Du er ved at løbe tør for diskplads på [drevnavn]" i Windows, er der meget lidt plads tilbage på din computers harddisk.

Hvis du ser fejlmeddelelsen "Din Dropbox er fyldt", er der ikke mere lagerplads i din Dropbox-konto.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan Dropbox kan hjælpe dig med at spare plads.

Du har et par muligheder, hvis du er ved at løbe tør for plads:

Brug funktionerne Smart synkronisering eller Selektiv synkronisering

Smart synkronisering er kun tilgængelig for Dropbox-kunder med en Dropbox Plus-, Family-, Professional- eller Business-plan. Selektiv synkronisering er tilgængelig for alle Dropbox-brugere – også brugere med den gratis Basic-plan. Begge funktioner findes i Dropbox-computerappen, og de hjælper dig med at spare plads på computeren, selvom dine filer opbevares i Dropbox.

Læs om, hvordan Smart synkronisering virker.

Læs om, hvordan Selektiv synkronisering virker.

Slet filer fra din harddisk

Hvis du bruger en Mac, kan du slette filer og mapper ved at følge Apples instruktioner

Hvis du bruger en Windows-computer, kan du slette filer og mapper ved at følge instruktionerne til Windows

Vil du slette en fil fra Dropbox? Se hvordan.