Jeg er ved at løbe tør for diskplads. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du ser fejlmeddelelsen "Startdisken er næsten fuld" på Mac eller "Du er ved at løbe tør for diskplads på [drevnavn]" i Windows, er der meget lidt plads tilbage på din computers harddisk.

Hvis du ser fejlmeddelelsen "Din Dropbox er fyldt", er der ikke mere lagerplads i din Dropbox-konto.

Du har et par muligheder, hvis du er ved at løbe tør for plads:

Brug selektiv synkronisering

Selektiv synkronisering er en funktion, der giver dig mulighed for at fjerne filer fra harddisken og kun beholde dem i din Dropbox-konto på nettet. Funktionen kan hjælpe dig med at skabe plads på din harddisk.

Se, hvordan du bruger selektiv synkronisering.

Bemærk! Hvis du bruger Dropbox Plus, Dropbox Professional eller Dropbox Business, anbefaler vi, at du bruger Smart synkronisering, som er en mere avanceret udgave af selektiv synkronisering.

Slet filer fra din harddisk

Hvis du bruger en Mac, kan du slette filer og mapper ved at følge Apples instruktioner

Hvis du bruger en Windows-computer, kan du slette filer og mapper ved at følge instruktionerne til Windows

Vil du slette en fil fra Dropbox? Se hvordan.

Er Dropbox nyt for dig?

Uanset om du ikke har brugt Dropbox før, eller du blot har brug for at få opfrisket din viden, kan du få mest muligt ud af din Dropbox-konto med vores selvstudier eller virtuelle kurser med instruktør .