Slik feilsøker du problemer med diskplass

Oppdatert Sep 05, 2023
Hvis du ser feilmeldingen «Du er nesten tom for diskplass på [stasjonsnavn]» (Windows) eller «Oppstartsdisken din er nesten full» (Mac), har datamaskinen lite plass på harddisken.
highlight icon

Merk: Hvis du ser en feilmelding som sier «Dropboxen din er full», er Dropbox-kontoen din tom for lagringsplass, ikke harddisken din. Finn ut hvordan du feilsøker problemer med Dropbox-lagringsplassen din.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox kan hjelpe deg med å spare plass.

Du har noen alternativer hvis du går tom for harddiskplass:

Frigjør diskplass

Det er flere måter å frigjøre diskplass på, som å optimalisere lagringsplass og flytte eller slette filer på datamaskinen.

Bruk selektiv synkronisering eller gjør filer tilgjengelig kun på nett

Hvis Dropbox bruker for mye diskplass, kan du bruke selektiv synkronisering eller gjøre filer tilgjengelig kun på nett for å spare plass på datamaskinen.

Merk: Dropbox Basic-brukere kan ikke gjøre filer tilgjengelig kun på nett med mindre de har oppdatert til den nyeste versjonen av Dropbox for macOS på File Provider. Hvis du bruker Dropbox Basic og vil spare lagringsplass på enheten din, kan du bruke selektiv synkronisering. Eller du kan oppgradere kontoen din.