Feilsøke problemer med grensen for Dropbox-lagringsplassen din

Oppdatert Oct 25, 2023

Denne artikkelen tar for seg vanlige spørsmål om problemer med lagringsplass og tilbyr feilsøkingstrinn for å løse disse problemene.

Hva skjer hvis kontoen min overskrider lagringskvoten min?

Hvis Dropbox-kontoen er over lagringskvoten, vil filsynkroniseringen stanse. Synkronisering vil gjenopptas når du får kontoen under kvoten igjen.

For å få kontoen din under lagringskvoten kan du:

Hva skjer hvis kontoen min overskrider lagringskvoten min?

Hvis kontoen din går over lagringskvoten, kan vårt kundestøtteteam kontakte deg og gi deg beskjed om at du må fjerne filer for å komme under kvoten igjen. Hvis kontoen din fortsatt ikke kommer under kvoten, kan kontoen din bli stengt eller filene dine bli slettet. Vi varsler deg før dette skjer, og gir deg en mulighet til å lagre filene dine.

Hvorfor har jeg ikke fått mer plass etter at jeg oppgraderte?

Det er flere mulige årsaker til at en Dropbox Plus- eller Professional-oppgradering ikke er tatt i bruk for kontoen din.

1. Kontroller at du har kjøpt Dropbox Plus eller Professional med samme e-postadresse som er registrert på Dropbox-kontoen din. Her er noen måter du kan finne kontoens e-postadresse på:

• Hvis datamaskinen din er knyttet til Dropbox, kan du åpne innstillingene for Dropbox-skrivebordsappen og klikke på Konto-fanen.
  • Hvis telefonen er tilknyttet Dropbox, går du til Innstillinger i Dropbox-appen.
  • Hvis du har delt en mappe med noen tidligere, kan denne brukeren finne e-postadressen til kontoen din i invitasjonen til den delte mappen eller i innstillingene for den delte mappen.

2. Hvis du kjøpte lagringsplass med samme e-postadresse som den som er knyttet til Dropbox-kontoen, men det fortsatt ikke vises, må du få bekreftet kjøp av abonnementet og deretter eventuelt kontakte faktureringsteamet. Du kan få bekreftet kjøp av abonnement på ulike måter:

Hvis du betalte med kredittkort:

1. Gå til verktøyet som brukes til å finne kvitteringer.
  2. Skriv inn transaksjons-ID-en (denne finner du på kontoutskriften).
  3. Skriv inn de fire siste sifrene og utløpsdatoen til kortet som ble belastet (hvis aktuelt).

Hvis du ikke fant transaksjons-ID-en, trenger vi følgende informasjon for å identifisere kontoen forbundet med kjøpet:

• Korttype (Visa, Discover, MasterCard, American Express, osv.)
  • Kortets fire siste siffer
  • Kortets seks første siffer
  • Datoen for belastningen
  • Belastet beløp
  • Faktureringspostnummer

Hvis du betalte med PayPal:

Hvis du betalte med PayPal må vi ha transaksjons-ID-en fra PayPal. Du finner denne ID-en ved å logge på PayPal-kontoen og klikke på transaksjonen i kontohistorikken.

Hvis du har betalt med direktedebitering eller iDeal:

Hvis du har betalt med AvtaleGiro eller iDeal, må vi ha referansenummer eller transaksjonsnummer.

Hvis du betalte via en app-butikk:

Hvis du betalte via Apple App Store eller Google Play, må du ta kontakt med Apple eller Google for å fastslå statusen til betalingen.

Finn ut mer om hvordan du kontakter en butikk for mobilapper.

Etter at du har samlet sammen denne informasjonen, sender du inn en forespørsel om støtte som inneholder faktureringsinformasjonen vi ba om ovenfor. Av sikkerhets- og personvernshensyn, ber vi deg om å ikke sende noen, inkludert Dropbox, hele kredittkortnummer eller CVV-nummer. Vi kommer aldri til å be om passord eller hele kredittkortnummer.

Hvorfor har jeg ikke fått kampanjelagringen min?

For å motta bonusplass for en av enhetene dine, må du først koble den kvalifiserte enheten til kontoen din, og deretter fullføre fem trinn i Kom i gang-veiledningen.

Hvis du ikke har mottatt bonusplassen for kampanjen, bør du sjekke spørsmålene nedenfor og se om de kan hjelpe deg med å løse problemet.

Kvalifiserer enheten min for bonusplass?

Påse at enheten din:

• er helt ny. Tilbudet om bonusplass kan bare brukes én gang per enhet, så når det gjelder enheter som noen andre har eid før deg, er sannsynligheten stor for at dette tilbudet har blitt benyttet av en annen Dropbox-konto.
  • ble forhåndsinstallert med Dropbox. Hvis du lastet ned Dropbox manuelt, er ikke enheten din kvalifisert for bonusplass.
  • kommer fra en nettverksleverandør som deltar.

Hvilken konto vil få bonusplassen?

Et vanlig problem er at brukerne kobler en av sine Dropbox-kontoer til den nye enheten, og deretter logger seg på en annen konto der de ikke ser bonusplassen. Første gang du logger deg på en Dropbox-konto på en ny enhet, blir det sendt e-post til e-postadressen du har brukt, med informasjon om bonusplassen.

Når du har mottatt denne e-posten, trenger du bare fullføre de fem trinnene i startveiledningen for denne kontoen for å motta plassen.

Jeg fikk e-post om bonusplassen, så hvorfor har ikke jeg fått den faktiske plassen på kontoen?

Først må du dobbeltsjekke e-postadressen der du mottok e-posten. Det er denne Dropbox-kontoens e-postadresse som får bonusplassen.

Etter at du har mottatt en e-post som informerer deg om tilknytting av plass, må du fullføre fem trinn fra Kom i gang-veiledningen (du må ha en datamaskin for å gjøre dette).

highlight icon

Merk: Selv om du har fullført oppstartstrinnene for en annen Dropbox-konto, må du fullføre de fem trinnene for den kontoen du har knyttet til enheten.

Jeg har allerede et aktivt tilbud om bonusplass på kontoen min, men jeg har ikke fått mer plass for den nye enheten jeg kjøpte?

Du kan ikke benytte deg av flere kampanjer av samme type på samme konto.

Men du kan gi kampanjetilbudet til en venn eller et familiemedlem slik at de kan innløse kampanjeplassen. De kan gjøre det ved å logge på kontoen sin med den kvalifiserte enheten.

Jeg hadde en aktiv kampanje på kontoen, men plassen har forsvunnet?

Alle kampanjer som gir bonusplass, er bare gyldig i en begrenset periode, vanligvis ett eller to år.