Sådan skifter du valuta på dit Dropbox-abonnement

Opdateret Jul 01, 2024
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for kunder på alle Dropbox-konti, medmindre andet er angivet.

Din valuta er baseret på den afregningsadresse, du brugte til dit første køb af et Dropbox-abonnement.

Hvis din faktureringadresse er ændret, kan du foretage en af følgende handlinger:

• Hvis din nye faktureringsadresse bruger en anden valuta, skal du opsige dit nuværende Dropbox-abonnement og abonnere igen med din nye adresse for at ændre din valuta.
    • Bemærk! Hvis du nedgraderer dit Dropbox Advanced-abonnement og derefter opgraderer det igen, vil alle videreførelser af tilføjet lagerplads, der ikke er blevet betalt for, gå tabt ved ned- eller opgradering. Du kan se dine tilføjelser af lagerplads under fanen Fakturering i dit Administratorpanel. Disse ubetalte videreførelser af tilføjet lagerplads vil vise en udløbsdato.
  • Hvis din nye faktureringsadresse bruger samme valuta, kan du opdatere dine faktureringsoplysninger i dine kontoindstillinger.