Sådan skriver du kommentarer til et specifikt tidspunkt i en video- eller lydfil

Denne funktion er kun tilgængelig for filer i en Dropbox Professional-, Business Advanced-, Enterprise- eller Education-konto.

Du kan skrive en kommentar til et specifikt tidspunkt i en video- eller lydfil på dropbox.com. Sådan gør du:

1. På dropbox.com skal du klikke på den video- eller lydfil, du vil skrive en kommentar til.
  2. Gå til det tidspunkt i video- eller lydfilen, hvor du vil skrive en kommentar.
  3. Skriv din kommentar i tekstfeltet.
  4. Klik på Offentliggør. Kommentarerne vises i rækkefølge efter det tidspunkt, de er indsat.

Alle de video- og lydfiltyper, der kan forhåndsvises i Dropbox, understøtter, at der skrives kommentarer til specifikke tidspunkter.

Er Dropbox nyt for dig? Se, hvordan du tilføjer annotationer i fælles arbejde.

Hvem kan skrive kommentarer til specifikke tidspunkter i video- og lydfiler?

Hvis filen tilhører en person med en Dropbox Professional-, Business Advanced-, Enterprise- eller Education-konto, kan andre personer med disse kontotyper skrive kommentarer til et specifikt tidspunkt.

Hvis filen tilhører en person med en Dropbox Basic-, Plus- eller Business Standard-konto, kan der kun skrives kommentarer ved :00, og klokkeslættet er nedtonet.