Sådan skriver du kommentarer til Dropbox-filer

Alle, der har adgang til en Dropbox-fil, kan skrive en kommentar og se andre kommentarer, medmindre kommentarer er slået fra.

Er Dropbox nyt for dig? Se, hvordan du tilføjer annotationer i fælles arbejde.

Sådan skriver du kommentarer til en fil

Du kan skrive kommentarer til en fil i din browser, på din mobilenhed eller i computerappen. Sådan gør du:

1. Åbn den fil, du vil skrive en kommentar til.
  2. Hvis du vil skrive en kommentar til hele filen, skal du klikke eller trykke på tekstfeltet Kommentar.
    • Du kan skrive din kommentar, @omtale en anden eller tilføje en emoji
  3. Klik på Post.

Sådan skriver du kommentarer til en specifik del af en fil

Du kan skrive kommentarer til en bestemt del af en fil, hvis du er på dropbox.com og arbejder i en understøttet filtype. Sådan gør du:

1. Åbn den fil, du vil skrive en kommentar til. Meddelelsen Vælg det område, du vil skrive en kommentar til vises.
  2. Træk for at fremhæve det ønskede område.
  3. Klik på tekstfeltet Skriv en kommentar, skriv din kommentar, og klik på Offentliggør.

Se, hvordan du kan skrive kommentarer til et specifikt tidspunkt i en video- eller lydfil.

Sådan redigerer eller sletter du en kommentar

Du kan kun redigere eller slette de kommentarer, du selv har skrevet. Sådan redigerer eller sletter du en kommentar:

1. Klik på kommentaren.
  2. Klik på Rediger eller Slet.

Sådan skjuler du kommentarruden

Du skjuler kommentarruden på følgende måde:

1. Åbn den ønskede fil.
  2. Klik på ikonet Kommentarer

Klik på ikonet Kommentarer igen for at få vist kommentarruden.

Hvordan sorteres kommentarer i kommentarruden?

Kommentarerne vises i kronologisk rækkefølge fra starten af filen til slutningen af filen. Hvis filen har flere sider, vil kommentarerne indikere, hvilken side kommentaren blev skrevet på.

Hvem får besked, når jeg skriver en kommentar?

Følgende personer modtager en e-mail og en meddelelse på dropbox.com og på deres forbundne enheder:

• Ejeren af filen
  • Alle, der abonnerer på filen
  • Alle, der har skrevet en kommentar i kommentartråden
  • Alle, der er blevet @omtalt i kommentartråden

Se, hvordan du ændrer dine indstillinger for meddelelser.