Find ud af, hvem der ejer en delt mappe

Den, der har oprettet en delt mappe, er automatisk ejeren af mappen, medmindre mappen blev oprettet i en andens delte mappe. Ejeren af en mappe har adgang til ekstra administrative funktioner, f.eks. muligheden for at overføre ejerskabet, fjerne medlemmer og bestemme, om medlemmer må invitere andre til mappen. Under mappeindstillingerne kan du se, hvem der er mappens ejer.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan dele filer og mapper med Dropbox.

Vis ejeren af en mappe

Sådan får du vist ejeren af en mappe:

På dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på den mappe, du vil se ejeren for, og klik på “” (tre prikker).
  3. Klik på Del.
  4. Klik på Del med Dropbox
  5. Klik på [x] personer har adgang

I Dropbox-computerappen:

1. Åbn Dropbox-mappen i Stifinder (Windows) eller Finder (Mac).
  2. Højreklik eller Ctrl-klik på den mappe, du vil se ejeren for, og vælg Del.

I Dropbox-mobilappen:

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på “ (lodrette prikker på Android) eller “” (tre prikker på iPhone/iPad) ud for den mappe, du vil se ejeren for.
  3. Tryk på Mappeindstillinger.
  4. Tryk på området under [x] medlemmer.

Dette viser alle medlemmer af den delte mappe og angiver, hvem der er ejer.

Bemærk! Hvis du er medlem af et Dropbox-virksomhedsteam og ikke kan se, hvem der er ejeren, ejes mappen enten af administratorer på dit team, eller den ejes af en person uden for dit team. Kontakt din administrator for at finde ud af, om mappen ejes af en administrator.