Tastaturgenveje.

Genveje hjælper dig med at bruge Dropbox hurtigere. Du finder genveje på dropbox.com og i Dropbox-computerappen.

Genveje på dropbox.com

Klik på Filer på dropbox.com, og tryk på tasten ? (spørgsmålstegn) for at se menuen med alle genvejene. Der er følgende genveje på dropbox.com:

• og (pil op og pil ned): Flyt mellem filer og mapper
  • Enter (Enter- eller returtast): Åbn en fil eller mappe
  • / (skråstreg): Søg efter filer og mapper

Bemærk! Genveje fungerer kun fra fanen Filer på dropbox.com.

Vælg flere filer

Du kan vælge flere filer på dropbox.com ved at bruge genveje.

Sådan vælger du flere filer eller mapper ved siden af hinanden:

1. Vælg det første element.
  2. Tryk på og hold Skift nede.
  3. Klik på det sidste element.

Sådan vælger du flere filer eller mapper, der ikke er placeret ved siden af hinanden:

1. Tryk på og hold Ctrl (Ctrl-tast i Windows) eller (kommandotast på Mac) nede.
  2. Vælg alle de ønskede filer eller mapper.

Genveje i Dropbox-computerappen

I Dropbox-computerappen kan du bruge tastaturgenveje i selve appen og i vinduet med en fils udvidede forhåndsvisning.

I computerappen:

Der er bl.a. følgende tastaturgenveje i Dropbox-computerappen:

• Cmd (Mac)/Ctrl (Windows)-B: Fed
  • Cmd (Mac)/Ctrl (Windows)-I: Kursiv
  • Cmd (Mac)/Ctrl (Windows)-Alternativ (Mac)/Alt (Windows)-S: Gennemstreget
  • Cmd (Mac)/Ctrl (Windows)-K: Opret link
  • [-]-mellemrumstast: Opret en opgave
  • --mellemrumstast: Punktopstilling
  • 1.-mellemrumstast: Opstilling med tal
  • @-[navn]: @omtal nogen

I den udvidede forhåndsvisning:

Sådan åbner du den udvidede forhåndsvisning:

1. Åbn computerappen.
  2. Klik på en fil.
  3. Klik på ikonet for udvidet forhåndsvisning (pilesymbolet i øverste højre hjørne).

Der er bl.a. følgende tastaturgenveje i den udvidede forhåndsvisning:

• eller (venstre og højre piletast): Flyt mellem filer og mapper, rul mod venstre/højre i filen
  • eller (pil op og pil ned): Gå til næste eller forrige side i en PDF-/PPT-fil, eller rul op og ned i en PDF-fil
  • Page Up og Page Down: Gå til næste eller forrige side i en PDF-/PPT-fil
  • Home og End: Gå til første eller sidste side i en PDF-/PPT-fil
  • Kommando- (Mac)/Ctrl (Windows)-+/-: Zoom ind og ud
  • Cmd- (Mac)/Ctrl (Windows)-0: Zoom til 100 %