Brug hurtige tastaturgenveje til Dropbox

Genveje hjælper dig med at bruge Dropbox hurtigere. Du finder genveje på dropbox.com og i Dropbox-computerappen.

Genveje på dropbox.com

Klik på Filer på dropbox.com, og tryk på tasten ? (spørgsmålstegn) for at se menuen med alle genvejene. Du kan udføre følgende handlinger med tastaturgenveje:

• Flyt mellem filer eller mapper: og (pil op- og pil ned-tasterne)
  • Åbn en fil eller en mappe: Enter (Enter- eller returtasten)
  • Søg efter filer og mapper: / (skråstreg)

Bemærk! Genveje fungerer kun fra fanen Filer på dropbox.com.

Vælg flere filer

Du kan vælge flere filer på dropbox.com ved at bruge genveje.

Sådan vælger du flere filer eller mapper ved siden af hinanden:

1. Vælg det første element.
  2. Tryk på og hold Skift nede.
  3. Klik på det sidste element.

Sådan vælger du flere filer eller mapper, der ikke er placeret ved siden af hinanden:

1. Tryk på og hold Ctrl (Ctrl-tast i Windows) eller (kommandotast på Mac) nede.
  2. Vælg alle de ønskede filer eller mapper.

Genveje i Dropbox-computerappen

I Dropbox-computerappen kan du bruge tastaturgenveje i selve appen og i vinduet med en fils udvidede forhåndsvisning.

I Dropbox-computerappen

Du kan udføre følgende handlinger i computerappen ved hjælp af tastaturgenveje:

• Fed: Kommando-B (Mac)/Ctrl-B (Windows)
  • Kursiv: Kommando-I (Mac)/Ctrl-I (Windows)
  • Gennemstreget: Kommando-Alternativ-S (Mac)/Ctrl-Alt-S (Windows)
  • Opret link: Kommando-K (Mac)/Ctrl-K (Windows)
  • Opret en opgave: [-]-mellemrumstast
  • Punktopstilling: --mellemrumstast
  • Opstilling med tal/bogstaver: 1.-mellemrumstast
  • @omtal nogen: @-[navn]
  • Flyt en fremhævet kolonne til venstre/højre: Skift-Alternativ- eller (venstre og højre piletast) (Mac)/Ctrl- or (venstre og højre piletast) (Windows)
  • Gør en fremhævet kolonne bredere eller smallere: Alternativ- eller (venstre og højre piletast) (Mac)/Alt- eller (venstre og højre piletast) (Windows)

I udvidet forhåndsvisning

Du kan udføre følgende handlinger i udvidet forhåndsvisning ved hjælp af tastaturgenveje:

• Flyt mellem filer og mapper, rul til venstre/højre i filer: eller (venstre og højre piletast)
  • Gå til næste eller forrige side i en PDF-/PPT-fil, og rul op og ned i en PDF-fil: eller (pil op- og pil ned-tast)
  • Gå til næste eller forrige side i en PDF-/PPT-fil: Page Up- og Page Down-taster
  • Gå til første eller sideste side i en PDF-/PPT-fil: Home- og End-taster
  • Zoom ind og ud: Kommando-+/- (Mac)/Ctrl-+/- (Windows)
  • Zoom til 100 %: Kommando-0 (Mac)/Ctrl-0 (Windows)

Sådan åbner du udvidet forhåndsvisning af en fil:

1. Åbn computerappen.
  2. Klik på en fil.
  3. Klik på ikonet for udvidet forhåndsvisning (pilesymbolet i øverste højre hjørne).