Markér en fil, en mappe, et Paper-dokument eller en Paper-mappe med en stjerne

Du kan markere filer og mapper med en stjerne for at få hurtig adgang til dem på dropbox.com og i Dropbox-computerappen.

Når du markerer en fil eller mappe med en stjerne, har den kun en stjerne hos dig. Den har ikke en stjerne hos dem, der deler filen eller mappen med dig, eller i dine andre konti.

Filer og mapper, der er markeret med stjerne, vises:

• Under fanen Hjem under Markeret med stjerne på dropbox.com
  • Under fanen Markeret med stjerne på startskærmen i Dropbox-mobilappen
  • Under fanen Til dig på proceslinjen/menulinjen i Dropbox
  • Under fanen Markeret med stjerne i Dropbox-computerappen

Sådan markerer du filer og mapper med en stjerne

Sådan markerer du en fil, en mappe eller et Paper-dokument på dropbox.com og i Dropbox-computerappen:

1. Log på dropbox.com, eller åbn computerappen.
  2. Peg på den fil eller mappe, du vil markere med en stjerne.
  3. Klik på stjerneikonet ud for filen eller mappen.

Du frigør en fil eller mappe ved at klikke på den igen.

Sådan føjer du en stjerne til en fil eller mappe i Dropbox-mobilappen:

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på de tre prikker (“”) ud for den fil eller mappe, du vil markere med en stjerne.
  3. Tryk på Tilføj stjerne.

Du fjerner stjernen fra en fil eller mappe ved at trykke på de tre prikker (“”) og derefter på Fjern stjerne.