Sådan markerer du filer og mapper med en stjerne

Du kan markere filer og mapper med en stjerne for at få hurtig adgang til dem på dropbox.com og i Dropbox-mobilappen.

Når du markerer en fil eller mappe med en stjerne, er det kun dig, der kan se markeringen. De personer, som filen eller mappen er delt med, kan ikke se, at den er markeret med en stjerne.

Filer og mapper, der er markeret med stjerne, vises:

• Under Markeret med stjerne under fanen Hjem på dropbox.com
  • Under fanen Markeret med stjerne under fanen Hjem i Dropbox-mobilappen

Stjernemarkér filer og mapper

På dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på den fil eller mappe, du vil markere med en stjerne, og klik på "..." (tre prikker).
  3. Klik på Markér med stjerne.

Hvis du vil fjerne markeringen med en stjerne fra en fil eller mappe, skal du gøre ovenstående og klikke på Fjern stjerne

I Dropbox-mobilappen:

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på de tre prikker (“”) ud for den fil eller mappe, du vil markere med en stjerne.
  3. Tryk på Tilføj stjerne.

Hvis du vil fjerne markeringen med en stjerne fra en fil eller mappe, skal du gøre ovenstående og trykke på Fjern stjerne.