Sådan markerer du filer, mapper og Paper-dokumenter med en stjerne

Du kan markere filer og mapper med en stjerne for at få hurtig adgang til dem på dropbox.com og i Dropbox-computerappen.

Når du markerer en fil eller mappe med en stjerne, har den kun en stjerne hos dig. Den har ikke en stjerne hos dem, der deler filen eller mappen med dig, eller i dine andre konti.

Filer og mapper, der er markeret med stjerne, vises:

• Under fanen Hjem under Markeret med stjerne på dropbox.com
  • Under fanen Markeret med stjerne på startskærmen i Dropbox-mobilappen
  • Under Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac) under fanen Til dig
  • Under fanen Markeret med stjerne i Dropbox-computerappen

Sådan markerer du filer og mapper med en stjerne

Sådan markerer du en fil, en mappe eller et Paper-dokument på dropbox.com og i Dropbox-computerappen:

1. Log ind på dropbox.com, eller klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen/menulinjen.
  2. Peg på den fil eller mappe, du vil markere med en stjerne, og klik på "..." (tre prikker).
  3. Klik på Markér med stjerne.

Hvis du vil fjerne stjernemarkeringen fra en fil eller mappe, skal du klikke på Fjern stjerne

Sådan føjer du en stjerne til en fil eller mappe i Dropbox-mobilappen:

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på de tre prikker (“”) ud for den fil eller mappe, du vil markere med en stjerne.
  3. Tryk på Tilføj stjerne.

Du fjerner stjernen fra en fil eller mappe ved at trykke på de tre prikker (“”) og derefter på Fjern stjerne.