Sådan markerer du filer og mapper med en stjerne

Opdateret Sep 15, 2023

Du kan markere filer og mapper med en stjerne for at få hurtig adgang til dem på dropbox.com og i Dropbox-mobilappen.

Når du markerer en fil eller mappe med en stjerne, er det kun dig, der kan se markeringen. De personer, som filen eller mappen er delt med, kan ikke se, at den er markeret med en stjerne.

Du kan se de filer og mapper, du har markeret med stjerne:

• På siden Alle filer på dropbox.com:
    • Sådan får du vist alle de mapper, der er markeret med stjerne: Klik på fanen Markeret med stjerne nederst i venstre sidepanel.
    • Sådan kan du se stjernemarkerede filer i en mappe: Vælg mappen i venstre sidepanel, og klik på fanen Markeret med stjerne.
  • I sektionen Markeret med stjerne på skærmen Hjem i Dropbox-mobilappen

Stjernemarkér filer og mapper

1. Log dropbox.com.
  2. Peg på den fil eller mappe, du vil markere med en stjerne.
  3. Klik på "..." (tre prikker), og vælg Markér med stjerne.
    • Du kan også pege med musen på en fil eller mappe i gittervisningen og klikke på ikonet Markér med stjerne ud for den fil eller mappe, du vil markere med en stjerne.
    • Hvis du vil fjerne markeringen med en stjerne fra en fil eller mappe, skal du klikke på stjerneikonet igen.
  1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på "..." (tre prikker) ud for den fil eller mappe, du vil markere med stjerne.
  3. Tryk på Stjerne.
    • Hvis du vil fjerne stjernemarkeringen fra en fil eller mappe, skal du klikke på Fjern stjerne.