Uploader eller downloader Dropbox altid hele filen, hver gang der er foretaget en ændring?

Dropbox stræber efter den bedst mulige ydeevne ved at overføre data på en smart måde. Dropbox uploader kun ændringer af filen, ikke hele filen. Hvis du f.eks. har uploadet et dokument på 30 sider og derefter redigerer en af siderne, registrerer Dropbox det og opdaterer kun den ændrede side. Det giver dig en hurtig, sikker og pålidelig synkronisering.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at synkronisere filer med Dropbox.

Før vi overfører en fil, sammenligner vi den nye fil med den forrige version og sender kun den del af filen, der er blevet ændret. Vi ser på de binære forskelle, og fremgangsmåden fungerer til alle filtyper. Dropbox komprimerer desuden filer (uden tab af data eller kvalitet), inden de overføres. Du behøver altså ikke være nervøs for, at Dropbox gentager uploads, eller at du spilder båndbredde.

Er Dropbox nyt for dig?

Uanset om du ikke har brugt Dropbox før, eller du blot har brug for at få opfrisket din viden, kan du få mest muligt ud af din Dropbox-konto med vores selvstudier eller virtuelle kurser med instruktør .