Sådan ser du filaktivitet i Dropbox

Opdateret Mar 25, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, der er tilgængelig for alle Dropbox-brugere på dropbox.com.

Filaktivitet er en liste med al aktiviteten i forbindelse med en fil, en mappe eller et projekt. Den viser, hver gang en fil er blevet:

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan dele filer og mapper med Dropbox.

Se filaktivitet

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på en fil for at åbne en forhåndsvisning af den.
    • Sørg for, at forhåndsvisningen er indstillet til Fuld skærm.
  3. Klik på Fil øverst til venstre.
  4. Klik på Aktivitet.
    • Fanen Aktivitet åbnes til venstre, hvor du kan se, hvem der udførte en handling, og hvornår handlingen skete.

Du kan også se delingshandlinger, herunder det tidspunkt hvor:

• Filen blev delt
  • Medlemsroller blev ændret
  • Delingen af filen blev afbrudt

Hvis du har aktiveret oplysninger om seere, kan du også se, hvem der har set en fil, og om de kigger på den pågældende fil i øjeblikket.

highlight icon

Bemærk!

• Ændringer registreres ikke i filhistorikken, hvis en fil er blevet downloadet og redigeret uden for Dropbox.
  • Seeraktivitet (om en anden har kigget på en fil) er kun tilgængelig, hvis oplysninger om seere er aktiveret for den pågældende fil.
  • Ejeren af filen og de personer, der har adgangen Kan redigere , kan se al filaktivitet.
  • Personer med adgangen Kan se kan ikke se filaktivitet.