Sådan følger du en Dropbox-mappe

Opdateret Feb 06, 2024
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for alle Dropbox-konti, medmindre andet er angivet.

Du kan følge en delt mappe eller en teammappe, hvis du vil modtage en e-mail, hver gang der tilføjes eller slettes en fil i mappen eller dens undermapper. I dine indstillinger for meddelelser kan du vælge, om disse typer e-mails skal sendes, når der sker en aktivitet, eller en gang om dagen.
highlight icon

Bemærk!

• Hvis du vælger at modtage disse meddelelser, når aktiviteten sker, samles disse e-mails omkring hvert tiende minut. Der er ingen grænse for, hvor mange e-mails du kan modtage i løbet af en dag.
  • Hvis du sletter eller tilføjer en fil i en mappe, du følger, sendes der ikke en e-mailmeddelelse om dine handlinger. Andre følgere af mappen vil dog modtage e-mailmeddelelser om sådanne ændringer.

Følg en mappe

Sådan følger du en mappe:

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på den mappe, du vil følge, og klik på “” (de tre prikker).
  3. Peg med musen på Aktivitet.
  4. Klik på Følg.
  5. Vælg de handlinger, du gerne vil have en meddelelse om, og vælg, hvor ofte du vil modtage meddelelser.
  6. Klik på Bekræft.

Du modtager en e-mail med en bekræftelse på, at du nu følger mappen.

Skift indstillinger for meddelelser om mapper

Du kan når som helst ændre dine indstillinger for meddelelserne. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på den mappe, hvor du vil ændre indstillingerne for meddelelser, og klik på “” (de tre prikker).
  3. Klik på Følger.
  4. Klik på Administrer indstillinger.
  5. Vælg de handlinger, du gerne vil have en meddelelse om, og vælg, hvor ofte du vil modtage meddelelser.
  6. Klik på Bekræft.

Stop med at følge en mappe

Sådan stopper du med at følge en mappe:

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på den mappe, du vil stoppe med at følge, og klik på “” (de tre prikker).
  3. Klik på Følger.
  4. Klik på Stop med at følge.

Ofte stillede spørgsmål om at følge mapper

Hvilke typer mapper kan jeg følge?

Du kan følge enhver delt mappe eller teammappe.

Kan jeg følge rodmappen til Dropbox?

Nej, du kan ikke følge rodmappen til Dropbox.

Hvad sker der, hvis en mappe, jeg følger, flyttes eller omdøbes?

Hvis en mappe, du følger, flyttes eller omdøbes, vil du fortsat modtage meddelelser om mappeaktiviteter.

Hvad sker der, hvis en fil i en mappe, jeg følger, flyttes eller omdøbes?

Hvis en fil i en mappe, du følger, flyttes eller omdøbes, modtager du ikke en meddelelse.

Hvad sker der, hvis jeg ikke længere har adgang til en mappe, jeg følger?

Hvis du ikke længere har adgang til en mappe, du følger, vil du ikke længere modtage meddelelser om mappen.