Sådan bruger du gæsteadgang til Dropbox-teams

Med gæsteadgang kan du invitere samarbejdspartnere med på dit team gratis i 14 dage. Under den 14-dages prøveperiode kan gæster få adgang til, redigere og sende filer, som dit team ejer.

Efter 14 dage bliver gæsteadgangen automatisk til et betalt medlemskab. Hvis du ikke ønsker, at gæsteadgangen skal blive et betalt medlemskab, skal du annullere gæsteadgangen inden prøveperiodens sidste dag.

Bemærk!

• Den samme person kan kun inviteres med gæsteadgang én gang.
  • Dit team kan kun tilbyde gæsteadgang et begrænset antal gange baseret på dit teams antal medlemmer.
  • Den 14-dages prøveperiode begynder, når personen accepterer din invitation.
  • Der opkræves ikke et gebyr for den 14-dages prøveperiode.
  • Når den sidste dag i prøveperioden nærmer sig, kan du lade adgangen blive overført til en betalt licens eller annullere den for at undgå at blive opkrævet.

Sådan inviterer en person via gæsteadgang

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på deleikonet (rektangel med pil) ved siden af enhver fil.
  3. Indtast e-mailadressen på den person, du vil invitere.
  4. Klik på Del fil.
  5. Sørg for, at knappen ud for Inviter med gæsteadgang er afmærket.
  6. Klik på Inviter.
    • Bemærk! Hvis du vælger ikke at invitere denne samarbejdspartner med gæsteadgang, vil du ikke have mulighed for at gøre det i fremtiden.

Sådan annullerer du gæsteadgang

Sådan forhindrer du, at en gæsteadgang automatisk bliver til et betalt medlemskab:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på fanen Medlemmer.
  4. Klik på tandhjulsikonet ud for navnet på den person, hvis adgang du vil administrere.
    • Bemærk! Der står Gæst ud for navnet på de medlemmer, der har gæsteadgang.
  5. Klik på Administrer gæsteadgang.
  6. Klik på Annuller automatisk fornyelse.
    • Bemærk! Du skal annullere gæsteadgangen inden prøveperiodens sidste dag for at undgå at blive opkrævet.

Gæsten vil have adgang til dit teams Dropbox-konto indtil prøveperiodens udgang, medmindre du tilbagekalder deres gæsteadgang.

Sådan tilbagekalder du gæsteadgang

Sådan fjerner du straks en persons gæsteadgang til dit teams Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på fanen Medlemmer.
  4. Klik på tandhjulsikonet ud for navnet på den person, hvis adgang du vil administrere.
    • Bemærk! Der står Gæst ud for navnet på de medlemmer, der har gæsteadgang.
  5. Klik på Fjern medlem.
  6. Klik på Konverter konto.

Når gæsteadgang tilbagekaldes:

• Gæstens adgang til din teamkonto bliver afbrudt, og kontoen konverteres til en privat konto.
  • Gæsten mister adgang til alle teammapper.
  • De filoverførsler, gæsten har oprettet, slettes.

Gæsten beholder:

• De filer og mapper, vedkommende har oprettet og ikke har delt
  • Alle ikke-delte Paper-dokumenter som vedkommende oprettede, mens de var på teamet
  • De delte mapper, som vedkommende ejer