Kan jeg dele en Dropbox-konto med andre?

Oppdatert Apr 15, 2024

Av sikkerhetsgrunner anbefales det ikke å dele en konto med andre. Å dele dine Dropbox-passord med andre bryter også med Dropbox sine tjenestevilkår

Det er ikke nødvendig å dele en konto for å dele filer med noen. I dette tilfellet bør personen du vil dele med, opprette sin egen konto, og deretter kan du sende en lenke til filen.

Hvis du trenger å hente en fil fra noen andre, kan du sende dem en filanmodning – selv om de ikke har en Dropbox-konto. Finn ut hvordan du oppretter og administrerer filanmodninger.

Hvis du ønsker å slette filer og lagringsplass som en del av et team eller en gruppe, kan du sjekke ut Dropbox Standard, Advanced, Business, Business Plus og Enterprise, eller Dropbox Family. Alternativt kan du finne ut hvordan du blir med i et Dropbox-team eller inviterer noen til teamet ditt.

Kan jeg gi noen tilgang til Dropbox-kontoen min?

Å dele dine Dropbox-passord med andre bryter med Dropbox sine tjenestevilkår

Hvis du deler påloggingsinformasjonen for Dropbox-kontoen din med noen og de endrer e-postadressen eller passordet som er knyttet til kontoen din, vil vi ikke kunne hjelpe deg med å få tilgang til kontoen din igjen.