Hva er Dropbox Professional?

Dropbox Professional er det mest avanserte av de tre abonnementene våre for individuelle brukere. Professional har alle de flotte funksjonene fra Dropbox Basic og Plus, deriblant sikringstiltak for tapte eller stjålne enheter.

Det har dessuten noen kraftige funksjoner som ikke er tilgjengelig på andre abonnementer for private brukere, deriblant:

Smart synkronisering

Smart synkronisering er en Dropbox-funksjon du kan bruke til å spare plass på harddisken. Du kan få tilgang til hver eneste fil og mappe i Dropbox-kontoen fra datamaskinen, men samtidig bruke svært lite plass på harddisken. Smart synkronisering er tilgjengelig for medlemmer av Dropbox Business-team.

Med smart synkronisering kan du:

• Velge om individuelle filer eller mapper kun skal være tilgjengelig på nett eller lokalt på datamaskinen
  • Velge en standard synkroniseringsinnstilling for nye filer og mapper som er delt med deg

Finn ut mer om smart synkronisering for Dropbox.

Showcase

Med Showcase kan du velge filer individuelt fra Dropbox-kontoen, sortere dem på én side og dele den med andre. Du kan også spore hvem som viser, laster ned eller kommenterer på filene i en showcase. Showcase er en flott måte å vise frem arbeidet ditt på, og legge til branding, egendefinerte layouter og bildetekster.

Finn ut mer om Dropbox Showcase.

Prioritert chat-støtte

Dropbox Professional-kunder har tilgang til prioritert chat-støtte. Dette betyr at vi ofte kan svare på spørsmål i løpet av få minutter (i normal forretningstid).

Finn ut mer om alternativene for kundestøtte som er tilgjengelig med Dropbox Professional.

Filversjonshistorikk

Med Dropbox Professional lagrer vi versjonshistorikk for filene dine i 180 dager. Dette betyr at du kan gjenopprette en fil når som helst innen 180 dager etter en endring.

Finn ut mer om filversjonshistorikk.

Kontroller for delte koblinger

Dropbox Professional-brukere har mer kontroll over hva de deler, og hvordan de deler det:

• Passord for delte koblinger – Opprett et ekstra lag med sikkerhet slik at det kun er de som har et unikt filpassord som kan få tilgang til koblingen.
  • Utløpsdato for delte koblinger– Beskytt de sensitive filene dine ved å angi en utløpsdato for delte koblinger. Når denne utløpsdatoen er passert, vil den delte koblingen ikke lenger fungere.
  • Skrivebeskyttet tilgang – Velg om mottakerne kan redigere eller bare vise filene i mappen som er delt.

Seer-historikk

Med seer-historikk kan Professional-kunder se om noen de delte en fil med ser på den akkurat nå, eller når de sist viste den.

Finn ut mer om seerhistorikk.

Fulltekstsøk

Med fulltekstsøk kan du søke etter mer enn navnet på filene. Filnavn, utvidelser og innholdet i filene, samt Paper-dokumenter, skannes for å finne det du leter etter. Fulltekstsøk skiller ikke mellom små og store bokstaver, og tar med personlig stavekontroll på søkene dine.

Finn ut mer om fulltekstsøk.

Vannmerking

Dropbox Professional er med på å beskytte arbeidet ditt ved hjelp av vannmerking. Beskytt ideene dine med et digitalt vannmerke, før du deler det med kundene dine.

Finn ut mer om å påføre vannmerke.

Hvordan kjøpe Dropbox Professional

Du kan kjøpe Dropbox Professional på tre måter: