Er det noen grense for hvor mange enheter jeg kan koble til kontoen?

Basic-brukere har en grense på tre enheter fra og med mars 2019.

Plus- og Professional-brukere har ingen grense på antall enheter de kan koble til.

Business-brukere kan koble til et ubegrenset antall enheter, men Dropbox Business-administratorer for Advanced og Enterprise kan begrense antall enheter som teamet kan koble til.

Finn ut mer om tilkoblede enheter.

Hva gjør jeg hvis grensen for antall enheter er nådd?

Hvis du bruker Dropbox Basic og har koblet til mer enn tre enheter før mars 2019, vil alle enhetene som tidligere var koblet til, fortsatt være tilkoblet.

Hvis du derimot vil koble til en ny enhet (eller koble til en tidligere tilkoblet enhet på nytt), må du koble fra alle enhetene som for øyeblikket er tilkoblet (ned til mindre enn tre). Du kan da koble til de nye enhetene (opptil tre).

Finn ut hvordan du kobler til og fra enheter.

Hvis du vil ha mer enn tre tilkoblede enheter, oppgraderer du Dropbox-kontoen.