Slik sjekker du hvor mye Dropbox-lagringsplass som er igjen

Oppdatert Dec 13, 2023
person icon

Denne funksjonen er tilgjengelig for alle Dropbox-brukere på dropbox.com.

Den raskeste måten å sjekke hvor mye lagringsplass du har igjen i Dropbox-kontoen din på, er å gå til Konto-delen på dropbox.com.

Dropbox Basic, Plus, Family, Professional og Essentials: Sjekk min tilgjengelige lagringsplass.

Dropbox Business, Business Plus, Standard, Advanced og Enterprise: Sjekk min tilgjengelige lagringsplass.

Hvis du har gått tom for lagringsplass i Dropbox Basic-kontoen din, bør du vurdere å oppgradere til Dropbox Plus eller Professional.

Slik sjekker du kontoplassen din

Dropbox Basic, Plus, Family, Professional og Essentials

Slik sjekker du tilgjengelig lagringsplass:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
    • Dropbox Basic-brukere klikker på Administrer konto.
  4. Klikk på Abonnement.
    • Hvis du er Dropbox Basic-bruker, hopper du over dette trinnet.
  5. Sjekk linjen under Personlig Dropbox-plass. Dette viser kombinasjonen av vanlige og delte filer på kontoen din og ubrukt plass.
    • Vanlige filer: summen av plassen som brukes av filer og mapper i kontoen din som ikke er delt.
    • Delte filer: summen av plassen som brukes av delte filer og mapper du har blitt med i.
highlight icon

Obs! Delte mapper som du ikke er med, telles ikke som en del av den brukte plassen.

Dropbox Basic-brukere kan også sjekke tilgjengelig lagringsplass nederst i venstre sidestolpe:

1. Merk av i den blå, gule eller røde boksen nederst i venstre hjørne.
  2. Klikk «^» (pil opp-ikon) for å utvide menyen og se hvor mye plass du har brukt og hvor mye du har igjen for hver funksjon.
  3. Rull ned for å se flere funksjoner og klikk på knappen ved siden av følgende funksjoner for å åpne den:
    • Last opp det du ønsker
    • Skriv under dokumenter
    • Ta opp video
    • Gjennomgå medier
    • Rediger PDF-er
    • Rediger bilder
    • Rediger video

Hvis du ser knappen Oppgrader for mer , klikker du på den for å legge til mer lagringsplass ved å oppgradere til et annet Dropbox-abonnement.

Dropbox Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise

Slik sjekker du hvor mye tilgjengelig plass du har på dropbox.com:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger
  4. Klikk på Abonnement.
  5. Sjekk feltet under Din Dropbox-kontoplass. Dette viser kombinasjonen av vanlige og delte filer på kontoen din og ubrukt plass.
    • Vanlige filer: summen av plassen som brukes av filer og mapper i kontoen din som ikke er delt.
    • Delte filer: summen av plassen som brukes av delte filer og mapper du har blitt med i.
highlight icon

Obs! Delte mapper som du ikke er med, telles ikke som en del av den brukte plassen.

Hvis du er administrator for en Dropbox-teamkonto, kan du få en mer detaljert oversikt over hvordan teamets lagringsplass brukes, hvor mye lagringsplass hvert teammedlem bruker, og hvilke filbaner ulike medlemmer har tilgang til.

Hvordan se hvor mye gratis plass du har tjent

Med Dropbox finnes det mange måter du kan få gratis plass på. Slik ser du hvor mye plass du allerede har opptjent og hvordan du kan få mer:

2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Verv en venn.