Slik gjenoppretter du eldre versjoner av filer

Oppdatert Feb 12, 2024
person icon

Denne artikkelen beskriver en funksjon som er tilgjengelig for alle Dropbox-brukere, med mindre annet er oppgitt.

Dropbox beholder øyeblikksbilder av alle endringer som er gjort i filene på Dropbox-kontoen din, avhengig av abonnementets versjonshistorikk:

• Dropbox Basic-, Plus- og Family-kontoer kan gjenopprette filversjoner fra de siste 30 dagene.
  • Dropbox Professional-, Essentials-, Standard- og Business-kontoer kan gjenopprette versjoner av en fil laget i løpet av de siste 180 dagene.
  • Dropbox Advanced-, Business Plus- og Enterprise-kontoer kan gjenopprette versjoner av en fil laget i løpet av de siste 365 dagene.

Bruker du ikke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox gjør det enklere å administrere versjonshistorikken til dokumentene dine.

Slik går du tilbake til en eldre versjon av en fil

1. Logg på dropbox.com.
  2. Hold musepekeren over navnet på filen og klikk på «» (de tre prikkene).
  3. Velg Versjonshistorikk.
  4. Klikk på en versjon for å forhåndsvise den.
  5. Klikk Rull tilbake til denne versjonen på versjonen du vil gjenopprette til. Filen din åpnes i fullskjerm.
  6. Klikk på Rull tilbake til denne versjonen øverst til høyre. Den samme filen vil bli erstattet av den eldre versjonen, så navnet vil forbli det samme

Den gjenopprettede filen din vil umiddelbart være tilgjengelig på Dropbox.com og på skrivebordsappen når synkroniseringen er fullført.

1. Åpne Dropbox-mappen i Filutforsker (Windows) eller Finder (Mac).
  2. Finn filen du vil se en tidligere versjon av.
  3. Høyreklikk på navnet til filen.
  4. Klikk på Versjonshistorikk.
  5. Klikk på en versjon for å forhåndsvise den.
  6. Klikk Rull tilbake til denne versjonen på versjonen du vil gjenopprette til. Filen din åpnes i fullskjerm.
  7. Klikk på Rull tilbake til denne versjonen øverst til høyre. Den samme filen vil bli erstattet av den eldre versjonen, så navnet vil forbli det samme

Den gjenopprettede filen din vil umiddelbart være tilgjengelig på Dropbox.com og på skrivebordsappen når synkroniseringen er fullført.

highlight icon

Obs! Hvis filene dine mangler eller du har et stort antall filer å gjenopprette, kan du finne ut hvordan du finner eller gjenoppretter manglende eller ødelagte filer.