Hva er lagringsplassgrensen i Dropbox Replay?

Oppdatert May 03, 2024
person icon

Denne artikkelen beskriver en funksjon som er tilgjengelig for kunder på Dropbox Replay.

Lagringsplassgrensen i Dropbox Replay avhenger av lagringsplassen i Dropbox-abonnementet ditt. Med Replay kan du opprette nye filer eller prosjekter og legge til eksisterende filer og oppdaterte versjoner av filen eller prosjektet.

Filer som legges til Replay direkte fra din lokale stasjon, Google Drive, OneDrive, tredjeparts redigeringsprogramvare eller en annen kilde enn din Dropbox, vil telle mot lagringsplassgrensen i Dropbox Replay og lagringsplassgrensen i Dropbox-abonnementet ditt. Filer som legges til i Replay fra Dropbox-kontoen din, teller ikke mot lagringsplassgrensen for Dropbox-abonnement.

highlighter icon

Merk: Fra 22. mai 2024 kan du spore hvor mye lagringsplass Replay-filene dine bruker, i Lagringsplass-oversikten. Kun Replay-filer som er lastet opp på eller etter den datoen, bruker den tilgjengelige lagringsplassen din.

Replay har disse ekstra filgrensene:

• Dropbox Basic: 4 filer
  • Dropbox Plus: 4 filer
  • Dropbox Family: 4 filer
  • Dropbox Professional: 4 filer
  • Dropbox Essentials: 10 filer
  • Dropbox Standard, Advancedog Enterprise: 4 filer
  • Dropbox Business og Business Plus: 10 filer

Med Dropbox Replay-tilleggsprogrammet kan du arkivere Replay-videofilene dine i Dropbox-kontoen din, slik at du kan frigjøre lagringsplass i Replay for å laste opp eller lage flere prosjekter.

Finn ut mer om hvordan du administrerer filer og prosjekter i Dropbox Replay.

Slik sjekker du lagringsplassgrensen din i Dropbox Replay

Slik sjekker du den gjeldende lagringsplassgrensen din:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Klikk på Abonnement.

I Lagringsplass-oversikten kan du se hvor mye lagringsplass som brukes av Replay.

highlighter icon

Merknader

• Hvis et teammedlem laster opp en ny versjon av en fil til et prosjekt, vil den filen telle mot lagringsplassgrensen til eieren av prosjektet, ikke teammedlemmet som har lagt til en ny versjon.
  • Administratorer som tar eierskap eller tildeler filer fra tidligere teammedlemmer på nytt, vil få disse filene til å telle mot lagringsplassgrensen.
  • Hvis en fil eller et prosjekt blir overført til et teammedlem av en administrator, vil den filen eller prosjektet telle mot deres lagringsplassgrense fordi de er den nye eieren.