Bli med i et Dropbox Business-team

For å bli med i et Dropbox Business-team må du takke ja til en invitasjon fra teamets administrator. Hvis du ikke har mottatt en invitasjon, kan du be om å få bli med i et Dropbox Business-team ved å sende inn en forespørsel om medlemskap. Administratoren for teamet kan da godta eller avslå forespørselen.

Takke ja til en Dropbox Business-invitasjon

Slik takker du ja til en invitasjon du mottok via e-post:

1. Finn e-posten med invitasjonen for å bli med på teamets Dropbox Business-konto.
  2. Klikk på Bli med i teamet-knappen.
  3. Sett opp den arbeidsrelaterte Dropboxen ved å skrive inn navnet ditt og opprette et passord.
  4. Godta vilkårene til Dropbox og klikk på Opprett konto.

Obs! Hvis bedriften har aktivert Single Sign-On (SSO), vil du måtte gjøre noe lignende. Du vil imidlertid også bli bedt om å logge deg inn på SSO-leverandøren, som bruker den arbeidsrelaterte e-postadressen og passordet. Hvis du har noen problemer med å logge på en side som ikke er Dropbox-nettstedet, kan du be administratoren for Dropbox Business-teamet ditt om hjelp.

Jeg fikk en teaminvitasjon på min private e-postadresse, hva skal jeg gjøre?

Invitasjoner til Dropbox Business fungerer bare for e-postadressen den sendes til. Hvis du blir bedt om å bli med i et Dropbox Business-team når du logger på dn private Dropbox, og du ikke vil bruke den private e-postadressen din i forbindelse med Dropbox Business-teamet, kan du be teamadministratoren trekke tilbake den første invitasjonen og sende en ny til den arbeidsrelaterte e-postadressen.

Slik takker du ja til en invitasjon du mottok via e-post eller en delt kobling:

1. Klikk på kobingen.
  2. Logg på med en eksisterende Dropbox-konto, eller opprett en ny konto.
  3. Klikk på Ta imot invitasjon.
  4. Klikk på enten Kombiner kontoer eller Opprett ny konto.

Finn ut mer om hva temaet ditt har tilgang til, hvis du velger å kombinere kontoer.

Forespørsel om å bli medlem av et Dropbox Business-team

Alle Dropbox-brukere med en bekreftet e-postadresse på et bedriftsdomene kan be om å få bli med i et team.

Hvis du opprettet Dropboxen din med en privat e-postadresse:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på navnet ditt nederst til venstre.
  3. Skriv inn den arbeidsrelaterte e-postadressen din (hvis du har en), og klikk på Kom i gang-knappen.
    • Hvis det finnes et team på domenet, vil du bli spurt om du vil bli med.

Hvis du opprettet den private Dropboxen din med en arbeidsrelatert e-postadresse:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Team.
  3. Hvis et team som bruker bedriftens domene allerede eksisterer, vil du se en melding om å Bli med i teamet.

Hvilke team du kan be om å få bli med i

Hvis det er et Dropbox Business-team på bedriftens domene, kan Dropbox Basic- og Plus-brukere be om å få bli med i dette teamet. Hvis det er mer enn ett team på et domene, kan brukerne se alle tilgjengelige team, men kan bare bli med i ett av dem.