Bli med i et Dropbox Business-team

Du kan be om å få bli med i et Dropbox Business-team ved å sende inn en forespørsel om medlemskap. Administratoren for teamet kan da godta eller avslå forespørselen.

Hvordan bli med i et Dropbox Business-team via forespørsel om medlemsskap

Alle Dropbox-brukere med en bekreftet e-postadresse på et bedriftsdomene kan be om å få bli med i et team. Hvis du allerede er invitert til å bli med i et Dropbox Business-team, må du takke ja til invitasjonen.

Hvis du opprettet Dropboxen din med en privat e-postadresse:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på navnet ditt nederst til venstre.
  3. Skriv inn den arbeidsrelaterte e-postadressen din (hvis du har en), og klikk på Kom i gang-knappen.
    • Hvis det finnes et team på domenet, vil du bli spurt om du vil bli med.

Hvis du opprettet den private Dropboxen med en arbeidsrelatert e-postadresse:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Team.
  3. Hvis et team som bruker bedriftens domene allerede eksisterer, vil du se en melding om å Bli med i teamet.

Når du ber om å få bli med i et Dropbox Business-team, sendes det en e-postforespørsel til Dropbox Business-teamets administrator, som kan godkjenne eller avslå forespørselen. Hvis administratoren godkjenner forespørselen og teamet ikke har nok ledige lisenser, vil teamet bli fakturert for en ekstra lisens.

Hvilke team du kan be om å få bli med i

• Hvis det er et Dropbox Business-team på bedriftens domene, kan Dropbox Basic- og Plus-brukere be om å få bli med i dette teamet. Hvis det er mer enn ett team på et domene, kan brukerne se alle tilgjengelige team, men kan bare bli med i ett av dem.

Hvordan takke ja til en Dropbox Business-invitasjon

1. Finn e-posten med invitasjonen for å bli med på teamets Dropbox Business-konto.
Bli med
  1. Klikk på Bli med i teamet-knappen.
  2. Sett opp den arbeidsrelaterte Dropboxen ved å skrive inn navnet ditt og opprette et passord.
  3. Godta vilkårene til Dropbox og klikk på Opprett konto.
  4. Når kontoen er konfigurert, kan du finne ut mer om den ved hjelp av brukerveiledningen for bedriftsbrukere.

For team som krever Single Sign-On

Hvis bedriften har aktivert Single Sign-On (SSO), vil du måtte gjøre noe lignende. Du vil imidlertid også bli bedt om å logge deg inn på SSO-leverandøren, som bruker den arbeidsrelaterte e-postadressen og passordet. Hvis du har noen problemer med å logge på en side som ikke er Dropbox-nettstedet, kan du be administratoren for Dropbox Business-teamet ditt om hjelp.

Jeg fikk en teaminvitasjon på min pivate e-postadresse, hva skal jeg gjøre?

Invitasjoner til Dropbox Business fungerer bare for e-postadressen den sendes til. Hvis du ikke ønsker å bruke den private e-postadressen din i forbindelse med Dropbox Business-teamet, kan teamadministrator trekke tilbake den første invitasjonen og sende en ny til den arbeidsrelaterte e-postadressen.