Sådan slutter du dig til et Dropbox-team

Opdateret Feb 21, 2024
I denne artikel beskrives det, hvordan du melder dig til et Dropbox-team. Hvis du i stedet vil knytte din teamkonto til din private Dropbox-konto, kan du læse, hvordan du forbinder to Dropbox-konti eller skifter mellem konti.
highlight icon

Bemærk! Du kan kun melde dig til ét Dropbox-team med én Dropbox-konto. Hvis du vil forlade et Dropbox-team, skal du kontakte en administrator og bede vedkommende om at fjerne dig fra teamet.

Sådan accepterer du en invitation til et Dropbox-team

Administratorer kan invitere dig til deres Dropbox-team via en e-mail eller et teaminvitationslink. Følg instruktionerne nedenfor for den type invitation, du har modtaget.

Hvis du har modtaget en invitation via e-mail

Sådan accepterer du en invitation, du har modtaget via e-mail:

1. Åbn den invitation, du har modtaget via e-mail, med emnelinjen "Du er inviteret til at melde dig til [Dropbox team name]-teamet på Dropbox".
  2. Klik på Meld til team for at melde dig til teamet med den Dropbox-konto, der er knyttet til din e-mailadresse, eller klik på Opret konto, hvis du endnu ikke har en Dropbox-konto.
  3. Følg vejledningen for at overføre din eksisterende konto til en Dropbox-teamkonto eller for at oprette en ny Dropbox-konto.
highlight icon

Bemærk! Hvis du ikke vil melde dig til teamet med din eksisterende private Dropbox-konto, skal du bede administratoren om at annullere invitationen og sende den til en anden e-mailadresse.

Hvis du har modtaget et teaminvitationslink

Sådan accepterer du en invitation, du har modtaget via et invitationslink:

1. Klik på det teaminvitationslink, du har fået tilsendt.
  2. Log ind med din Dropbox-konto, eller opret en ny konto.
highlight icon

Bemærk! Hvis du vil melde dig til et Dropbox-team med din eksisterende Dropbox-konto, skal du følge anvisningerne for at overføre din konto til en Dropbox-teamkonto.

1. Klik på Acceptér invitation.

I denne video kan du få flere oplysninger om, hvordan du kommer i gang som Dropbox-teammedlem.

Hvad sker der med mit abonnement, hvis jeg melder mig til et Dropbox-team med en eksisterende Dropbox-konto?

Hvis du opgraderer eller overfører fra Dropbox Plus eller Professional til Dropbox Standard, Advanced eller Enterprise, ophører dit Plus- eller Professional-abonnement med det samme. Enhver resterende kredit på Plus- eller Professional-abonnementet vil blive refunderet til den oprindelige betalingsmetode. Hver enkelt Dropbox-kontoejer kan spore disse oplysninger på siden med kontobetalinger.

Hvis den automatiske tilbagebetaling af en eller anden grund ikke lykkes (f.eks. pga. et udløbet kreditkort), underretter vi kontoindehaveren via e-mail.