Wat gebeurt er als een gebruiker lid wordt van mijn Dropbox team-account?

Bijgewerkt Oct 30, 2023

Nadat je een gebruiker hebt uitgenodigd voor je Dropbox team-account kan deze gebruiker lid worden van het team. Het nieuwe lid kan ervoor kiezen om een bestaand account over te dragen aan een Dropbox Business-account of een nieuw account te maken met het eigen zakelijke e‑mailadres.

Als het nieuwe lid ervoor kiest om een bestaand account over te dragen, kunnen de bestaande bestanden worden samengevoegd met het Dropbox team-account of kan er een nieuwe Dropbox Basic-account worden gemaakt voor die bestanden.

Nieuwe leden hebben automatisch toegang tot het materiaal in de teamruimte en elke map die rechtstreeks met hen wordt gedeeld.

Wat als het lid een betaald abonnement heeft?
Een nieuw lid dat al een betaald Dropbox-abonnement heeft, ontvangt een terugbetaling naar rato van de ongebruikte periode. Dit bedrag wordt bijgeschreven op de creditcard of betaalkaart die is gebruikt om te betalen voor de service.