Geldt er een limiet voor het aantal apparaten dat ik kan koppelen aan mijn account?

Basic-gebruikers hebben met ingang van maart 2019 een limiet van drie apparaten.

Plus- en Professional-gebruikers kunnen een onbeperkt aantal apparaten koppelen.

Business-gebruikers kunnen een onbeperkt aantal apparaten koppelen, maar Dropbox Business-beheerders van Advanced- en Enterprise-teams kunnen het aantal apparaten beperken dat hun teams mogen koppelen.

Meer informatie over gekoppelde apparaten

Wat moet ik doen als mijn apparaatlimiet is bereikt?

Als je de limiet voor het aantal apparaten hebt bereikt, kun je wijzigen welke drie apparaten zijn gekoppeld aan je account. Ontkoppel hiervoor de apparaten die je niet meer wilt gebruiken voor je account (tot er minder dan drie over zijn), en koppel vervolgens de apparaten die je wel wilt gebruiken. Klik hier om te zien hoe je apparaten koppelt en ontkoppelt.

• Als je een Basic-gebruiker bent en vóór maart 2019 meer dan drie apparaten hebt gekoppeld, blijven deze allemaal gekoppeld. Je kunt echter geen aanvullende apparaten meer koppelen.
  • Als je een onbeperkt aantal apparaten wilt koppelen, raden we je aan je Dropbox-account te upgraden.