Geldt er een limiet voor het aantal apparaten dat ik kan koppelen aan mijn account?

Basic-gebruikers hebben met ingang van maart 2019 een limiet van drie apparaten.

Plus- en Professional-gebruikers kunnen zoveel apparaten koppelen als ze nodig hebben.

Business-gebruikers kunnen zoveel apparaten koppelen als ze nodig hebben, maar Dropbox Business-beheerders van Advanced- en Enterprise-teams kunnen het aantal apparaten beperken dat hun teams mogen koppelen.

Meer informatie over gekoppelde apparaten

Wat moet ik doen als mijn apparaatlimiet is bereikt?

Als je een Basic-gebruiker bent en vóór maart 2019 meer dan drie apparaten hebt gekoppeld, blijven deze allemaal gekoppeld.

Als je echter een nieuw apparaat wilt koppelen (of een eerder gekoppeld apparaat opnieuw wilt koppelen) moet je alle momenteel gekoppelde apparaten ontkoppelen (tot dit er minder dan drie zijn). Vervolgens kun je je nieuwe apparaten koppelen (maximaal drie).

Klik hier om te zien hoe je apparaten koppelt en ontkoppelt.

Als je meer dan drie apparaten wilt koppelen, raden we je aan je Dropbox-account te upgraden.

Nieuw bij Dropbox?

Of je nu een beginnende Dropbox-gebruiker bent of alleen je kennis wat wilt opfrissen, je kunt meer uit je Dropbox-account halen door gebruik te maken van onze zelfgestuurde training of virtuele training onder leiding van een instructeur