Dropbox Capture beheren voor je team

Bijgewerkt Jan 10, 2024
Bepaalde typen beheerders kunnen Dropbox Capture in- of uitschakelen en de ondertitelingsinstellingen in Dropbox Capture beheren voor hun team. Teamleden kunnen opnamen die zijn gedeeld op capture.dropbox.com bekijken en er opmerkingen aan toevoegen, en ook opnamen toevoegen aan teamverzamelingen.

Het gebruik van Dropbox Capture voor je team toestaan of blokkeren

Je staat als volgt het gebruik van Dropbox Capture toe voor je team:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Instellingen
  4. Klik onder Apps op Machtigingen voor apps.
  5. Zoek naar 'Dropbox Capture' in de zoekbalk.
  6. Vink het vakje naast Dropbox Capture in de lijst aan.
  7. Je kunt het gebruik van Dropbox Capture als volgt toestaan of blokkeren:
    • Klik op de blauwe knop Toestaan om het gebruik van Dropbox Capture toe te staan.
    • Klik op de witte knop Blokkeren om het gebruik van Dropbox Capture te blokkeren.

Lees meer over het beheren van apps voor je teams.

Ondertiteling in Dropbox Capture in- of uitschakelen voor je team

Je zet als volgt ondertiteling aan of uit voor je team:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Instellingen
  4. Klik op Capture
  5. Schakel ondertiteling in of uit.
  6. Klik op Opslaan.

Meer informatie over het gebruik van ondertiteling met Dropbox Capture.

Verzamelingen gebruiken met je team

Mijn teams is een gedeelde ruimte voor Dropbox-teams. Hier kun je mappen maken waarin teamleden kunnen samenwerken om opnames te beheren, opmerkingen toe te voegen en automatisch op de hoogte te worden gehouden van eventuele wijzigingen.

Zodra je een teamverzameling hebt gemaakt, kun je er opnames aan toevoegen. Iedereen die aan de verzameling is gekoppeld, wordt dan automatisch op de hoogte gesteld, mits je team uit maximaal 30 leden bestaat.

Een nieuwe verzameling maken

1. Aanmelden bij Dropbox Capture.
  2. Klik op Verzameling maken naast Teamverzamelingen.
  3. Voer de naam in die je je verzameling wilt geven en klik op het vinkje.

Een verzameling verwijderen

1. Aanmelden bij Dropbox Capture.
  2. Ga naar de verzameling die je wilt verwijderen.
  3. Wijs de naam van de verzameling aan en klik op ''.
  4. Klik op Verwijderen
  5. Klik nogmaals op Verwijderen om te bevestigen.