Systeemvereisten voor Dropbox Capture

Bijgewerkt Dec 18, 2023

In dit artikel worden de aanbevolen systeemvereisten beschreven voor het gebruik van Dropbox Capture.

Meer informatie over het maken van schermafdrukken en opnames met Dropbox Capture.

Systeemvereisten

Dropbox Capture kun je via je internetbrowser uitvoeren of op je computer installeren.

Vereisten voor de Dropbox Capture-app voor Windows

Voor de Dropbox Capture-app is Windows 10 64-bits of hoger vereist. De app wordt niet ondersteund op 32-bits systemen.

Als je problemen ondervindt met de installatie, raden we je aan te controleren op systeemupdates, je computer te herstarten en de app opnieuw te installeren. Je kunt Dropbox Capture ook installeren vanuit de Microsoft Store.

Op Windows Arm-apparaten kan Dropbox Capture ook worden geïnstalleerd via de Microsoft Store.

Vereisten voor de Dropbox Capture-app voor macOS

Voor de Dropbox Capture-app voor macOS is versie 11 of hoger vereist.

Vereisten voor capture.dropbox.com

Je kunt de meeste moderne browsers gebruiken voor capture.dropbox.com. Het werkt echter het beste met de twee meest recente versies van:

• Chrome
  • Firefox
  • Microsoft Edge
  • Safari
    • Opmerking: Capture wordt niet ondersteund in versie 14.1 en lager.

Meer informatie over het installeren van Dropbox Capture.