Systemkrav for bruk av Dropbox Capture

Oppdatert Dec 15, 2023

Denne artikkelen beskriver de anbefalte systemkravene for bruk av Dropbox Capture.

Finn ut hvordan du tar skjermbilder og gjør opptak med Dropbox Capture.

Systemkrav

Dropbox Capture kan kjøres i nettleseren eller installeres på datamaskinen.

Krav til Dropbox Capture-appen på Windows

For å bruke Dropbox Capture-appen må du ha Windows 10 64-biters eller nyere. Capture støttes ikke på 32-biters systemer.

Hvis du opplever problemer med installasjonen, anbefaler vi å se etter systemoppdateringer, deretter starte datamaskinen på nytt og prøve å installere igjen. Alternativt kan du installere Dropbox Capture fra Microsoft Store.

Windows Arm-enheter kan også installere Dropbox Capture gjennom Microsoft Store.

Krav til Dropbox Capture-appen på Mac

For å bruke Dropbox Capture-appen på macOS må du ha versjon 11 eller nyere.

Krav til capture.dropbox.com

Du kan bruke de fleste moderne nettlesere for capture.dropbox.com. Det er imidlertid best å bruke de to nyeste versjonene av følgende nettlesere:

• Chrome
  • Firefox
  • Microsoft Edge
  • Safari
    • Obs! Capture støttes ikke for versjon 14.1 og eldre.

Finn ut mer om installasjon av Dropbox Capture.