Systemkrav til Dropbox Capture

Opdateret Dec 14, 2023

I denne artikel beskrives de anbefalede systemkrav til brug af Dropbox Capture.

Se, hvordan du kan tage skærmbilleder og optage med Dropbox Capture.

Systemkrav

Dropbox Capture kan køres via din internetbrowser eller installeres på din computer.

Krav til Dropbox Capture-appen i Windows

Hvis du vil bruge Dropbox Capture-appen, skal du have Windows 10 64-bit eller nyere. Det understøttes ikke på 32-bit-systemer.

Hvis du oplever problemer med installationen, anbefaler vi, at du søger efter systemopdateringer, genstarter computeren og prøver at installere igen. Du kan også installere Dropbox Capture fra Microsoft Store.

Windows Arm-enheder kan også installere Dropbox Capture via Microsoft Store.

Krav til Dropbox Capture-appen på Mac

Hvis du vil bruge Dropbox Capture-appen på macOS, skal du have version 11 eller nyere.

Krav til capture.dropbox.com

Du kan bruge de fleste moderne browsere til capture.dropbox.com. Det fungerer dog bedst i de to nyeste versioner af:

• Chrome
  • Firefox
  • Microsoft Edge
  • Safari
    • Bemærk! Capture understøttes ikke på version 14.1 og ældre.

Få mere at vide om at installere Dropbox Capture.