Sådan aktiverer du Team-adgang til Dropbox til macOS på File Provider

Opdateret Dec 14, 2023

Dropbox arbejder løbende på at udrulle fuld understøttelse af macOS 12.5 og nyere versioner. Dropbox til macOS på File Provider er vores seneste opdatering, der bruger Apples opdaterede File Provider-API. Det løser problemer med at åbne kun online-filer i apps fra tredjeparter på macOS 12.5 eller nyere versioner. Denne opdaterede version er bedre integreret med macOS og indeholder nogle ændringer, der opfylder macOS-kravene.

Sådan opdaterer du til Dropbox til macOS på File Provider

Når dit team er klar til at opdatere Dropbox til macOS på File Provider, kan du aktivere det for alle teammedlemmer via indstillingerne i dit administratorpanel. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Synkroniser under Indhold.
  5. Slå Opdateringer til Dropbox til macOS på File Provider til.
    • Hvis indstillingen er Fra, stopper notifikationer om berettigelse til migrering. Igangværende migreringer stopper ikke, og Dropbox-computerappen bliver ikke gendannet til en tidligere version.

Når opdateringen er fuldført, modtager teammedlemmerne en meddelelse med teksten "Dropbox til macOS på File Provider er nu klar" i Dropbox på menulinjen.

highlight icon

Bemærk!

• Din enhed skal køre macOS 12.5 eller en nyere version for at kunne bruge Dropbox til macOS på File Provider. Det anbefales dog på det kraftigste, at du bruger macOS 13+ eller nyere.

• Der kan gå op til 90 minutter, før teammedlemmerne får vist denne meddelelse. Hvis teammedlemmerne vil opdatere, skal de klikke på Kom i gang i Dropbox-computerappen og følge de viste trin på hver enhed, som de ønsker at opdatere.
    • Hvis du genstarter din Dropbox-app, kan det forkorte den tid, det tager at modtage denne meddelelse.

• Afhængigt af antallet af filer kan denne første opdatering tage noget tid.

• De fleste konti har modtaget en e-mail fra Dropbox med instruktioner om, hvordan man aktiverer migreringen. Teams med komplekse indstillinger migreres ikke på nuværende tidspunkt. Disse brugere vil fortsætte med den eksisterende Dropbox-version. Teams, der ønsker at opdatere til File Provider-oplevelsen, kan kontakte deres salgsrepræsentanter.