Toegang tot Dropbox voor een team inschakelen voor macOS met Bestandsaanbieder

Bijgewerkt Dec 18, 2023

Dropbox werkt aan de uitbreiding van volledige ondersteuning voor macOS 12.5 en hoger. Dropbox voor macOS met Bestandsaanbieder is onze nieuwste update die gebruikmaakt van Apple's bijgewerkte Bestandsaanbieder-API. Hiermee worden een aantal problemen opgelost met betrekking tot het openen van alleen-online bestanden in toepassingen van derden voor gebruikers van macOS 12.5 of hoger. Deze bijgewerkte ervaring is beter geïntegreerd met macOS en bevat enkele wijzigingen om te voldoen de macOS-vereisten.

Updaten naar Dropbox voor macOS met Bestandsaanbieder

Als je team klaar is om Dropbox voor macOS met Bestandsaanbieder bij te werken, kun je dit voor alle teamleden inschakelen via de instellingen van je beheerconsole. Dit doe je als volgt:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Synchroniseren onder Inhoud.
  5. Zet de optie Updates voor Dropbox voor macOS met Bestandsaanbieder op Aan.
    • Als de optie op Uit staat, krijg je geen meldingen over het in aanmerking komen voor migratie. Lopende migraties worden niet afgebroken, en de Dropbox-desktop-app wordt niet teruggezet naar de vorige versie.

Nadat de update is voltooid, krijgen teamleden de melding 'Dropbox voor macOS met Bestandsaanbieder is nu gereed' in de menubalk in Dropbox.

highlight icon

Opmerkingen:

• Op je apparaat moet macOS 12.5 of hoger geïnstalleerd zijn om Dropbox voor macOS met Bestandsaanbieder te kunnen gebruiken. Het gebruik van macOS 13+ wordt echter sterk aangeraden.

• Het kan tot 90 minuten duren voordat deze melding wordt weergegeven voor teamleden. Om de update uit te voeren moeten teamleden op Aan de slag klikken in de Dropbox desktop-app en de gevraagde stappen volgen op ieder apparaat dat ze willen updaten.
    • Het herstarten van je Dropbox-app kan de wachttijd voor het ontvangen van de melding mogelijk inkorten.

• Afhankelijk van het aantal bestanden kan deze eerste update veel tijd kosten.

• De meeste accounts hebben een e-mail van Dropbox ontvangen met instructies over het inschakelen van de migratie. Teams met complexe configuraties worden nu niet gemigreerd en zullen bij hun huidige Dropbox-ervaring blijven. Teams die geïnteresseerd zijn in het bijwerken van hun Bestandsaanbieder-ervaring kunnen contact opnemen met hun verkoopvertegenwoordigers.