Sådan konfigurerer du teamets skrivebord med GPO

Opdateret Oct 27, 2023

Denne funktion kan bruges af administratorer af Dropbox-teams, hvis de bruger funktionen Gruppepolitikobjekt med Microsoft Active Directory til at administrere it for deres team.

Administratorer af Dropbox-teams kan fjernkonfigurere indstillingerne for Dropbox-computerappen for deres teammedlemmer ved hjælp af gruppepolitikobjekter. De kan vælge at konfigurere indstillingerne for individuelle teammedlemmer, grupper af teammedlemmer eller hele teams.

Hvis du vil konfigurere disse indstillinger, skal du downloade disse .admx- og .adml-filskabeloner fra GitHub. Du kan også se tabellerne nedenfor. Rodmappen for alle indstillinger er "HKCU\SOFTWARE\Policies\Dropbox".

Sådan konfigurerer du generelle indstillinger

Administratorer kan konfigurere generelle indstillinger for deres team ved hjælp af nøglen "HKCU\SOFTWARE\Policies\Dropbox\General".

Indstilling Navn i registreringsdatabasen Valgmulighed Værdi
Start Dropbox, når computeren starter StartDropboxOnSystemStartup Aktiveret 1 (standard)
    Deaktiveret 0
Dropbox-badge DropboxBadge Vis altid 1 (standard)
    Hvis andre er til stede 2
    Vis aldrig 0
Åbn mapper i: OpenFoldersIn Stifinder 0
    Dropbox på computeren 1 (standard)
highlight icon

Bemærk! Følgende indstillinger kan kun konfigureres af teammedlemmet:

• Åbn computerappen, når Dropbox startes
  • Sprog

Sådan konfigurerer du netværksindstillinger

Administratorer kan konfigurere indstillinger for LAN-synkronisering for deres team ved hjælp af nøglen "HKCU\SOFTWARE\Policies\Dropbox\Bandwidth".

Indstilling Navn i registreringsdatabasen Valgmulighed Værdi
Aktivér LAN-synkronisering EnableLANSync Aktiveret 1
    Deaktiveret 0

Administratorer kan konfigurere indstillinger for båndbredde for deres team ved hjælp af nøglen "HKCU\SOFTWARE\Policies\Dropbox\Bandwidth".

Indstilling Navn i registreringsdatabasen Valgmulighed Værdi
Downloadhastighed DownloadRate Begræns ikke 2
  DownloadRateKBs Begræns til (Kb/s) DWORD
Uploadhastighed UploadRate Begræns ikke 2
  UploadRateKBs Begræns til (Kb/s) DWORD
    Begræns automatisk 1

Administratorer kan konfigurere proxyindstillinger for deres team ved hjælp af nøglen "HKCU\SOFTWARE\Policies\Dropbox\Proxies".

Indstilling Navn i registreringsdatabasen Valgmulighed Værdi
Proxy-indstillinger ProxyMode Ingen proxy 0
    Automatisk identificering 1 (standard)
    Manuel 2
Proxy-type ProxyType HTTP HTTP
    SOCKS4 SOCKS4
    SOCKS5 SOCKS5
Server ProxyServer [Navnet på proxyserveren] <ingen>
Port ProxyPort [Portnummeret på proxyserveren] 8080 (standard)
Proxyserver kræver en adgangskode ProxyServerRequiresPassword Aktivér 1
    Deaktivér 0 (standard)
Brugernavn Brugernavn [Brugernavnet til proxyserveren] STRING
Adgangskode Adgangskode [Adgangskoden til proxyserveren] STRING

Sådan konfigurerer du indstillinger for låsning

Administratorer kan konfigurere indstillingerne for låsning for at vælge, om teammedlemmer skal kunne tilsidesætte administratorindstillinger.

Indstilling Navn i registreringsdatabasen Valgmulighed Værdi
Låst indstilling LockedSetting Låst (teammedlemmet kan ikke tilsidesætte standardindstillingen. Den er nedtonet i deres appindstillinger). 1
    Ulåst (indstillingen kan tilsidesættes af teammedlemmet og er tilgængelig i appindstillingerne). 0

Konfigurer indstillinger for opdatering

Administratorer kan indstille computerappen hos teammedlemmerne til at genindlæse værdier i registreringsdatabasen og opdatere deres indstillinger med faste tidsintervaller.

Indstilling Navn i registreringsdatabasen Valgmulighed Værdi
Intervalindstilling SettingsPollInterval Tid (i sekunder)

DWORD (standard = 3600)