Sådan gør du, hvis Dropbox-computerappen afslutter uventet eller medfører, at apps går ned

Opdateret Sep 26, 2023

I denne artikel beskrives det, hvordan du foretager fejlfinding af problemer med Dropbox-computerappen. Hvis Dropbox-mobilappen afslutter uventet eller går ned gentagne gange, kan du se, hvordan du foretager fejlfinding af mobilappen.

I denne artikel beskrives det, hvordan du foretager fejlfinding af følgende problemer med Dropbox-computerappen:

• Dropbox afslutter uventet eller går ned gentagne gange
  • Dropbox medfører, at andre apps afsluttes uventet, eller at de går ned
highlight icon

Bemærk! Hvis Dropbox-computerappen bliver ved med at afsluttes eller gå ned, kan du stadig få adgang til filerne og mapperne på din Dropbox-konto via dropbox.com.

Hvis Dropbox-mobilappen afsluttes uventet eller hele tiden går ned, skal du i stedet se denne artikel.

Sådan foretager du fejlfinding af Dropbox-computerappen

Luk alle andre apps, og genstart din computer

Visse apps (f.eks. firewall-, sikkerheds- eller antivirussoftware) kan medøre, at Dropbox-computerappen afsluttes eller går ned. Luk alle andre apps på computeren, genstart computeren, og se, om det løser problemet.

Hvis problemet løses, efter at du har lukket en bestemt app, kan du prøve følgende:

• Opdater appen til den nyeste version
  • Geninstaller appen
  • Hvis appen er firewall-, sikkerheds- eller antivirussoftware, skal du give Dropbox-computerappen alle tilladelser
  • Kontakt appens kundesupport for at høre, om appen kan ændres for at tillade Dropbox-computerappen
  • Hvis appen ikke kan ændres til at tillade Dropbox-computerappen, og du ikke har brug for appen, kan du fjerne den
  • Hvis ingen af ovenstående muligheder løser problemet, skal du kontakte Dropbox-support

Hvis du er på et Dropbox-team, skal du kontakte din administrator.

Sørg for, at Dropbox-computerappen er opdateret

Dine enhedsindstillinger bestemmer, hvordan du skal opdatere dine apps manuelt, eller om apps opdateres automatisk. Hvis du skal opdatere apps manuelt, skal du, geninstallere Dropbox-computerappen for at sikre, at du bruger den nyeste version.

Hvis du er tilmeldt en betaversion af eller tidlig adgang til Dropbox-computerappen, skal du opgradere til det nyeste stabile build af Dropbox-computerappen.

Kontrollér, om Dropbox understøtter din computer og dit operativsystem

Du får mest muligt ud af Dropbox, hvis du sikrer, at Dropbox understøtter din enhed og dit operativsystem. Hold dit operativsystem opdateret til den nyeste version. Få mere at vide om Dropbox-systemkravene.

Hvis du tilføjer eller synkroniserer et stort antal filer, skal du tilføje eller synkronisere dem i grupper

Brug selektiv synkronisering for at synkronisere færre filer til din computer, eller synkroniser dem i mindre grupper. Læs mere om begrænsninger for filsynkronisering.